Biovac med innpass i Kina

 
Biovac med innpass i KinaBildet: Fra venstre: Andreas Mellquist, Morten Nygaard Hedlund, Shu Wen, Kenneth Haugseth, Petter Mellquist, Alexander Nilsen og Eskil Møllegaard. Foto: Biovac Environmental Technology AS
Biovac, her hjemme kanskje aller mest kjent som markedslederen for små renseanlegg til bebyggelse i utkantstrøk, har gjennom mer enn tre tiår også levert mellomstore renseanlegg utenfor «egen stuedør».

Anleggene, som behandler avløpsvann fra noen hundre til noen tusen personer hver seg, er i tillegg til øvrige europeiske land levert til mer eksotiske deler av verden som Filipinene, Maldivene, Antarktis, Sibir, Egypt og Dubai – for å nevne noen.

- At vi nå beveger oss inn i det enorme kinesiske markedet er en helt naturlig utvikling for selskapet, sier adm.dir Petter Mellquist i en pressemelding.

- Dette kan vi gjøre med bakgrunn i sterkt lokalt partnerskap og etter hvert god kjennskap til både kultur og måten å drive forretning på, mener han.

Samarbeidet med lokal partner i Kina har vært godt forberedt gjennom et par år, og nå er det første anlegget (Biovac SBR0110N) klart for forsendelse fra selskapets hovedkontor på Frogner i Sørum. Anlegget skal monteres og settes i drift i Anhui-provinsen med hjelp fra Biovac-personell om noen uker.

- Anlegget er i utgangspunktet et standard Biovac SBR. Vi har allikevel gjort noen tilpasninger for å møte lokale kinesiske krav, som er minst like strenge som det vi er vant til her hjemme, sier Prosjektdirektør/CTO Eskil Møllegaard.

Etter å ha fokusert på etablering og vekst i Skandinavia de siste årene blir dermed Kina selskapets neste marked av betydning.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår