Blir ny distriktssjef

 
Blir ny distriktssjef
Dana Lim har nylig ansatt Roger Danielsberg som ny distriktssjef. Han vil ta hånd om Oslo, Akershus, Hedmark og Buskerud.

Den 2. mai startet Roger Danielsberg som ny distriktssjef i Dana Lim Norge. Han er ansvarlig for Oslo, Akershus, Hedmark og Buskerud.

Danielsberg er allerede godt i gang og ser frem til å jobbe med en sterk merkevare som setter miljø og bærekraft høyt.

- Det er spennende å jobbe med en merkevare i vekst. Dana Lim har store muligheter i Norge og jeg er glad for å kunne være med på å styrke markedsposisjonen. Produktene er kjent for høy kvalitet, kundetilfredshet og miljøhensyn og jeg er stolt av å bli en del av det norske Dana Lim teamet, sier Danielsberg i en pressemelding fra selskapet.

- Vi er glade for å ha Danielsberg med på laget og vi er overbeviste om at han er den riktige personen til å være med på å styrke relasjonen til våre kunder og samarbeidspartnere i dette området. Vi ønsker han velkommen og ser frem til fortsettelsen, forteller Rune Ludvigsen, Country Manager i Dana Lim Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår