Blir totalteknisk VVS entreprenør

 
Blir totalteknisk VVS entreprenørBilde av Ronny Johnsen og Greif Sæther
FLOW Trøndelag VVS har startet Klima avdeling, og Ronny Johnsen blir ny avdelingsleder for avdelingen. Ronny er utdannet VVS ingeniør og kommer fra tilsvarende jobb i Caverion Trondheim.

Vi har lenge jobbet med å få på plass en løsning slik at vi får denne kompetansen i eget hus, og vi er meget stolt av å få Ronny med på laget sier Greif Sæther, daglig leder i FLOW Trøndelag VVS AS.

Sæther sier videre at vårt hovedmarked er Trondheim og Trøndelag, men vi dekker også andre geografiske områder basert på ønsker fra våre kunder. 

Vi tilbyr et bredt spekter av klima-teknisk infrastruktur til prosjektmarkedet og rammeavtale-segmentet, og Ronny vil også kunne bistå de andre FLOW selskapene rundt om i landet.

I forbindelse med at vi har fått på plass ISO 9001-2015 sertifisering, har vi allerede fått på plass styringssystemer også for klima avdelingen vår, og dette gjør at vi allerede er fullt operativ med klimaavdelingen sier Sæther.

Vi har over mange år samarbeidet med forskjellige ventilasjonsfirma både i nye prosjekter og på drift og vedlikehold til våre eksisterende kunder, det vil vi også gjøre i fremtiden sier Håvard Hildrum, salgs- og markedsansvarlig i FLOW Trøndelag VVS.

Nå kan vi også ta ansvar for prosjekteringen og prosjektledelsen selv, noe som gjør at vi sikrer grensesnittene mellom rør og elektro, samt andre teknisk leveranser i prosjektene. 

Etter som vi vil ha et bredt samarbeid med andre ventilasjonsbedrifter i FLOW rundt om i landet ser vi for oss en rask vekst i vår klimaavdeling fremover. Våre landsdekkende og lokale kunder har i lengre tid etterlyst dette, og ettersom vi tilbyr våre kunder ett kontaktpunkt blir det mye enklere når vi har det meste av kompetanse i eget hus, sier Hildrum

FLOW Trøndelag VVS AS er opplæringsbedrift og har 3 lærlinger innen rør, og vi har også ambisjon om å ha lærlinger i vår klima avdeling. Det er viktig for oss å være med å ta ansvar for opplæringen av teknisk personell, sier Jonny Bech, avdelingsleder for prosjekter i FLOW Trøndelag VVS AS. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår