Bobi tar over som salgssjef i Litex

 
Bobi tar over som salgssjef i LitexBildet: Bobi Kazanovski
Litex henter ny salgssjef fra egne rekker. Bobi Kazanovski (27) har hatt suksess med å bygge opp prosjektsalget og får nå det overordnede salgsansvaret i selskapet.

- Bobi er utdannet bygningsingeniør med et sterkt kommersielt driv. Han går inn i rollen med en veldig god miks av salgsfaglig og bygningsfaglig kompetanse og erfaring, sier daglig leder i Litex, Jørn Helle, i en pressemelding.

Bobi Kazanovski har jobbet i Litex i to år, og ble ansatt for å bygge opp salget av våtromsplater og membraner i det norske prosjektmarkedet. Det har han lyktes godt med, for prosjektmarkedet utgjør nå om lag 20 prosent av den totale omsetningen i Litex. 

- Dette har bidratt til den solide veksten Litex har hatt de siste årene. I 2020 landet omsetningen på 66,7 millioner kroner, opp 5,5 millioner fra 2019, og med et positivt resultat på 2,1 millioner kroner. Potensialet for ytterligere vekst for Litex er høy både her hjemme og i utenlandske markeder. Med Bobi i førersetet har jeg tro på at vi vil akselerere denne veksten. Han har vist sin kompetanse og hva han er god for i prosjektmarkedet, sier daglig leder Jørn Helle.

- Dette blir en spennende og fin utfordring. Litex har topp løsninger og et dyktig salgsteam som er faglig sterke og kundeorienterte. Kvalitet og kompetanse er helt sentralt for oss. Jobben er å få enda flere til å få øynene opp for de effektive, smarte og trygge produktene og løsningene som Litex tilbyr, sier Bobi Kazanovski.

- Kombinasjonen av enkel montering, høy kvalitet og lang holdbarhet er en attraktiv kombinasjon for alle som bygger våtrom, enten det er store prosjekter eller når privatpersoner skal pusse opp badet. Stadig flere entreprenører, håndverkere, byggherrer og prosjekterende ser på den totale lønnsomheten, tryggheten og kompetansen de får med våre løsninger og å jobbe tett med våre folk, sier Bobi Kazanovski.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår