Bravo installerer toppmoderne møteromsløsninger hos Uponor

 
Bravo installerer toppmoderne møteromsløsninger hos UponorFrode Østmo fra Bravo og Petter Vang fra Uponor foran nyinstallert LED-skjerm fra CBK.
Våren 2022 gikk leiekontrakten på kontorlokalene til Uponor AS ut, og de var derfor nødt til å lete etter nye kontorfasiliteter. Valget falt på flotte og nye kontorlokaler på Skøyen. For å henge med i den teknologiske utviklingen, og den hybride hverdagen så de seg også nødt til å investere i toppmoderne møteromsløsninger og annet AV-utstyr. Til dette fikk de hjelp av Bravo og CBK.

De ønsket en stor LED-skjerm som skulle pryde inngangspartiet med viktig og oppdatert informasjon til de ansatte. Videre ønsket de brukervennlige skjermer med enkel tilkobling og deling, både vanlige og interaktive skjermer. Som følge av en mer hybrid hverdag ønsket de også Microsoft Teams romsystemer, samt møteromspaneler som viser møtestatus og lar de ansatte booke møterom enkelt i sin kalender. 

Installasjon gjort av Bravo Norge
I flere år har CBK hatt et svært godt samarbeid med Bravo. De er en trofast og løsningsorientert AV-integratør med bred kompetanse. Bravo valgte å tilby løsninger med skjermer fra Hisense, Microsoft Teams sertifiserte romsystemer fra Yealink, møteromspaneler fra Stoltzen, LED-skjerm fra Hisense og lydløsninger fra Blaze og Audac.
 

Den 136" store LED-skjermen i inngangspartiet viser flotte miljøbilder, været og nyheter til enhver tid. De har også planer om å vise dagens meny fra kantinen, samt annen viktig informasjon. 

I alt er det tre store møterom i kontorlokalene. Der henger det Hisense 86" 16/7 skjermer sammen med Yealink Microsoft Teams romsystem. Romsystemet består av et PTZ kamera med 12 x optisk zoom, lydplanke, touchpanel og takmikrofoner fra Yealink.

På to av kontorene er det montert 4K interaktive skjermer fra Hisense som både brukes som en vanlig møteromskjerm, men også digitalt whiteboard. Den innebygde tavleappen lar brukere enkelt skrive, tegne og slette informasjon på skjermen gjennom berøring, enten for hånd eller med medfølgende penner. Skjermen gjenkjenner opptil 20 berøringer samtidig, noe som er ideelt for samtidig bruk av flere møtedeltakere. Man kan koble seg trådløst til skjermen via Wi-Fi dongel, miracast og Airplay eller med en kablet tilkobling. 

Svært fornøyde med de nye fasilitetene
Uponor er veldig fornøyd med leveransen og installasjonen av de nye "digitale" fasilitetene på kontoret.

- Med nye kontorlokaler og en mer hybrid arbeidshverdag, var det viktig for oss å henge med i tiden når det kommer til teknologi og IT-utstyr. Derfor var det et must med moderne skjermer og videokonferanseutstyr på møterommene, slik at vi slipper reisevirksomhet og heller kan ha digitale møter på tvers av landegrenser. Hele prosessen har gått helt knirkefritt, og vi er svært fornøyde med Bravo sitt arbeid og oppfølging før, under og i etterkant av leveransen, sier Petter Vang, CEO i Uponor. 

- Vi er spesielt begeistret for den store LED-skjermen i inngangspartiet som viser vår identitet og skaper et tilstedeværende miljø, avslutter han. 
 

I alt ble det levert og installert:

  • 2 x Hisense 65" Interaktiv skjermer

  • 3 x Hisense 86" 16/7 skjermer

  • 1 x Hisense 136" LED-skjerm

  • 3 x Stoltzen Metis møteromspanel

  • 3 x Yealink UVC84 PTZ kameraer

  • 3 x Yealink Mspeaker lydplanker

  • 3 x Yealink Mtouch 

  • 3 x Yealink VCM38 takhøyttalere

  •  x Audac takhøyttalere

  • 1 x Blaze forsterker

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår