Brødrene Vibakk følger drømmen

 
Brødrene Vibakk følger drømmenBildet: Brødrene Andreas (t.v.) og Marius Vibakk etablerer Vibakk VVS Teknikk AS
I Lofoten følger to brødre drømmen og etablerer sitt eget selskap, Vibakk VVS Teknikk AS. Rørleggerfirmaet vil allerede fra oppstarten være en del av VVS Norge Prosjekt.

Det er på Leknes i Lofoten brødrene Marius og Andreas Vibakk etablerer det nye selskapet Vibakk VVS Teknikk AS. Fra nyåret vil de levere rørleggertjenester fra øverste hylle til hele Lofoten-regionen.

- Det har vært en livslang drøm for oss å starte noe eget. Nå passet timingen perfekt med tanke på både familie og muligheter i markedet. Vi er sikre på at det er plass til enda en rørleggeraktør her ute i havgapet. De første bestillingene har allerede dryppet inn i ordreboka, og vi gleder oss stort til å sette i gang med oppdragene, sier Marius Vibakk, påtroppende daglig leder i Vibakk VVS Teknikk.

Bedriften kommer til å være medlem av VVS Norge Prosjekt fra dag én. Storebror Vibakk er overbevist om at det ligger store verdier i å være en del av et større lag under etableringsfasen.
- Vi er allerede mottatt gode råd fra VVS Norge og er kjempefornøyde med velkomsten. Særlig tilgangen til fagkyndige folk kommer til å ha en stor verdi for oss under etableringen. Ellers har vi blitt introdusert for VVS Norge Akademiet og all kursingen og tilleggstjenestene som ligger her. Alt dette, i tillegg til de knallgode innkjøpsbetingelsene, var viktige faktorer for at vi valgte å bli medlem av VVS Norge, sier Andreas Vibakk.

Lederen av VVS Norge Prosjekt, Erlend Berg, er overbevist om at Vibakk VVS Teknikk vil bli et strålende tilskudd til kjeden.
- Vi ønsker å være en kjede for mangfoldet av norske rørleggerbedrifter - både de etablerte og de nye – og bidra til å styrke deres konkurransekraft i prosjektmarkedet. Det er gøy og inspirerende å være med fra begynnelsen til Vibakk VVS Teknikk. Vi har stor tro på de to brødrene og ønsker å hjelpe dem med å lykkes.

Berg utbroderer videre hvordan VVS Norge kan bistå nyetablerte bedrifter som Vibakk VVS Teknikk.
- Vi har dyktige rådgivere som tilrettelegger for vekst og bidrar med god driftsoppfølging gjennom ulike verktøy. På denne måten gjør vi nyetablerte bedrifter som Vibakk VVS Teknikk i stand til å styre både virksomheten og prosjektene sine med lønnsomhet. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår