Daikin Flash Streamer dreper virus

 
Daikin Flash Streamer dreper virusDaikin Synergi med innebygget Flash Streamer luftrenserteknologi og fremtidens kuldemedium R32
Daikin tar problematikken rundt økende luftforurensning meget seriøst, og har gjennom en årrekke solgt markedsledende luftrensere til hjemmebruk. En av teknologiene som Daikin har utviklet er den unike Flash Streameren.
Ved å bestråle luften internt i varmepumpen med høyhastighetselektroner, brytes blant annet allergener, pollen, virus og lukt ned og uskadeliggjøres.

- I 2009 utførte Daikin tester ved National Institute of Hygiene and Epidemiology i Hanoi, Vietnam på effekten Flash Streameren hadde på H5N1 viruset (fugleinfluensa). Disse testene viste at 97% av viruset var brutt ned og uskadeliggjort etter 1 time, 99.8% etter 2 timer og 100% etter 3 timer. Det er viktig å påpeke at Daikin ikke selger medisinsk utstyr og at dette eksempelet ikke direkte kan videreføres til andre virus eller omgivelser. Daikin Flash Streamer kan altså ikke benyttes som erstatning for medisinsk behandling, skriver Daikin i en pressemelding.

Den velprøvde Flash Streamer-teknologien fra Daikins frittstående luftrensere ble i 2012 kombinert med verdens første varmepumpe med kuldemediet R32, nemlig Daikin Ururu Sarara. Nå er disse løsningene kombinert i lanseringen av nye Daikin Synergi R32.
- I denne nordiske serien med luft/luft varmepumper får man nå innebygget luftrenser og et miljøvennlig, fremtidsrettet kuldemedium, heter det videre i pressemeldingen.

Daikin Flash Streamer finnes i følgende modeller:

• Synergi R32
• FTXM til multi (system hvor man kan ha inntil 5 innedeler på 1 utedel)
• Ururu Sarara R32

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle