Froster ansetter ny salgsingeniør

 
Froster ansetter ny salgsingeniørKnut Tøraasen
Froster AS har ansatt Knut Tøraasen som ny salgsingeniør. Tøraasen vil primært jobbe mot VVS og VA segmentet, hos og med de sentrale grossistene.

- Vi har her sikret oss en person med solid erfaring, høy kompetanse og et ønske om å finne varige, gode løsninger for kundene. Å bruke Tøraasen sin kompetanse, erfaring og innsikt som verktøy for å sikre gode løsninger, som underbygger drikkevannsforskriften og hensiktsmessige tiltak mot infrastruktur og vannkvalitet i ledningsnettet, samt forebygge bakterielle, lokale epidemier, blir nyttig viktig, sier Artur Burdek, daglig leder i Froster, i en pressemelding.

- Jeg ser på Froster som et spennende selskap, med en serie agenturer og en produktportefølje som oser kvalitet. Med det mener jeg produkter som med bakgrunn i driftssikkerhet og vedlikeholds løsninger, på sikt viser seg å være en bedre investering. Mange produkter som kan fremstå rimelige i kjøpsøyeblikket, viser ofte en økende driftskostandskurve over tid. Det mener jeg det er viktig å ta hensyn til når man skal planlegge investeringer i VVS og VA, sier Tøraasen.

- I motsetning til de internasjonale «MBA styrte» gigantene, styrer Froster etter langsiktige verdier, som tillit og kvalitet fremfor kortsiktig gevinst. Mange av Frosters konsepter har også utvidet mulighet for overvåkning, programmering, fjernstyring og kontroll, er ressursbesparende og tilfredsstiller dagens og morgendagens krav til bærekraft, avslutter Knut Tøraasen,

Froster AS er et norskeid, industrirelatert ingeniør- og salgsfirma. I over 20 år har Froster vært leverandør av produkter til VVS, VA og pumpesegmentet i Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår