GK med trippelt oppkjøp i Stockholm

 
GK med trippelt oppkjøp i Stockholm
GK etablerer sin rørvirksomhet i Stockholms-regionen gjennom oppkjøpet av AB Täby Rör, Rörcompaniet AB og US Rörteknik AB.

Gunnar Karlsen Sverige AB har fra før av store markedsandeler i Stockholms-regionen på ventilasjon. Gjennom oppkjøpet av de tre rørentreprenørene er man nå posisjonert for å tilby kunder totale tekniske løsninger.

– Vi jobber for å bli totaltekniske i ledende markeder. Vi har sterke ambisjoner om skandinavisk vekst, og dette oppkjøpet treffer strategien godt på både fag, geografi og ikke minst kultur, sier konsernsjef i GK Gruppen, Jon Valen-Sendstad i en pressemelding.

GK Rör AB har inngått avtale om oppkjøp av selskapene AB Täby Rör, Rörcompaniet AB og US Rörteknik AB fra ESSING-konsernet. Alle tre selskaper betjener kunder i Stockholm.

– Vi er glade for at vi med oppkjøpet av disse fantastiske selskapene vil kunne tilby både eksisterende og nye kunder ytterligere kompetanse og erfaring i rørentrepreiser. Tilskuddet styrker tjenestespekteret av tekniske løsninger innen både entreprise og service. og vil lede oss nærmere målet om å bli markedsleder. Vi er veldig glade for å ha funnet selskaper som er oss kulturelt nære. At de deler våre verdier er ekstremt viktig for oss, og vi gleder oss til å fortsette denne reisen videre, sammen, sier Conny Dyrenäs, administrerende direktør i GK Rör AB.

Oppkjøpet posisjonerer GK Rör som en ledende aktør i VVS-markedet i Stockholm, og vil nå kunne tilby sine kunder totale tekniske løsninger for både entreprise og service.

Ingemar Essebro, Koncernchef for ESSING AB, har gjennom tidene vært en førende mann i den svenske rørbransjen. Når ingen i arverekken står klare til å overta driften uttaler Essebro at han har funnet en verdig arvtaker.

– Det er med glede og stor stolthet jeg ser tilbake på betydningen av ESSING-konsernets selskap. Når jeg nå med alderens rett trekker meg tilbake er det med samme glede og stolthet at jeg ønsker GK Rör AB velkommen som ny eier. Når overtakelse ikke er å finne i eiernes familie, er det alltid krevende å finne en kjøper som kan svare på både eiere og ansattes forventninger. GK Rör har en kultur og en måte å jobbe på som treffer hvordan ESSING driver sin virksomhet, og med GK Rör som ny eier er jeg overbevist om at selskapene vil være godt ivaretatt, sier Ingemar Essebro, koncernchef i ESSING AB. 

De tre selskapene har i dag til sammen 100 ansatte og omsetter årlig for nærmere 230 millioner svenske kroner. De vil inntil videre fortsette som egne foretak. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår