Goodtech inngår Haraldrud-avtale

 
Goodtech inngår Haraldrud-avtaleDirektør Per Kristiansen i EGE og konsernsjef Eric Staurset i Goodtech
Goodtech AS har inngått avtale med Oslo Kommune Energigjenvinningsetaten (EGE) for oppgradering av styre- og overvåkingssystemet på Haraldrud.

Kontraktsverdien på oppgraderingen er på ca. NOK 9 millioner. I tillegg kommer tilhørende serviceavtale.

Prosjektet med oppgradering samt utskiftning av alt prosesstyresystem starter umiddelbart og skal være ferdigstilt i august 2018. Serviceavtalen løper fra august 2018 til august 2020, og EGE har en uforpliktende opsjon til å forlenge avtalen med ytterligere to pluss to år.

- Vi valgte Goodtech etter en totalvurdering av både kvalitet og kostnad for hele leveranseperioden. Vi kjenner godt til Goodtech fra tidligere leveranser, og det gir oss en trygghet i både prosjektet og serviceavtalen som nå skal leveres, sier direktør Per Kristiansen i EGE.

- Vi er veldig stolte av at EGE valgte Goodtech som leverandør, og vi er nå ivrige etter å komme i gang med prosjektet, sier Eric Staurset, Konsernsjef i Goodtech.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår