Goodtech inngår Haraldrud-avtale

 
Goodtech inngår Haraldrud-avtaleDirektør Per Kristiansen i EGE og konsernsjef Eric Staurset i Goodtech
Goodtech AS har inngått avtale med Oslo Kommune Energigjenvinningsetaten (EGE) for oppgradering av styre- og overvåkingssystemet på Haraldrud.

Kontraktsverdien på oppgraderingen er på ca. NOK 9 millioner. I tillegg kommer tilhørende serviceavtale.

Prosjektet med oppgradering samt utskiftning av alt prosesstyresystem starter umiddelbart og skal være ferdigstilt i august 2018. Serviceavtalen løper fra august 2018 til august 2020, og EGE har en uforpliktende opsjon til å forlenge avtalen med ytterligere to pluss to år.

- Vi valgte Goodtech etter en totalvurdering av både kvalitet og kostnad for hele leveranseperioden. Vi kjenner godt til Goodtech fra tidligere leveranser, og det gir oss en trygghet i både prosjektet og serviceavtalen som nå skal leveres, sier direktør Per Kristiansen i EGE.

- Vi er veldig stolte av at EGE valgte Goodtech som leverandør, og vi er nå ivrige etter å komme i gang med prosjektet, sier Eric Staurset, Konsernsjef i Goodtech.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår