Grundfos Installer Championship 2018

 
Grundfos Installer Championship 2018
Grundfos Installer Championship er en premiekonkurranse arrangert av Grundfos som har som mål å samle installatører fra hele verden til å konkurrere i installatørrelaterte evner på Mostra Convegno-utstillingen i Milano, Italia den 14. og 15. mars 2018.

Grundfos for Installer Championship arrangeres for andre året på rad. Premien er et reisegavekort på hele €10.000 Euro. 2. premie er gavekort til kjøp av elektroniske produkter med en verdi på €2.000 Euro, og 3. premie er et gavekort til kjøp av profesjonelt utstyr/verktøy til en verdi €400 Euro.

For å kunne delta på Installer Championship på Mostra Convegno i Milano har deltakerne kvalifisert seg via nasjonale konkurranser først. Dette ble gjennomført på de største lokasjonene til Grossistene i Norge i uke 4.

Norge stiller i år for første gang med egen kandidat. Marius Silden fra Caverion endte opp med det gjeve ansvaret å skulle kjempe om tittelen «Europas beste installatør» mot installatører fra 25 andre land. Andrè Sundli Barka, salgsingeniør VVS og distriktsansvarlig Rogaland & Agder i Grundfos Norge, skal lose Marius igjennom konkurransen. Han kan også fortelle at Marius gleder seg stort, både til å oppleve Mostra Convegno-utstillingen, men også å delta på Installer Championship. Marius går for gull.

Marius har før mesterskapet mottatt et komplett program. I mesterskapet vil deltakeren bli testet i ulike fysiske og tekniske øvelser knyttet til pumpeinstallasjon og andre installatørrelaterte øvelser. Det er kvalifiseringsrunder, seminfinale og forhåpentligvis også finale som venter. Man skal ikke bare være god til å montere, men også god til å prestere under press med mange skuelystne som står og ser på og heier.

- Det blir litt av et show, og vi gleder oss veldig, sier Andrè og Marius.

Link til YouTube fra fjorårets konkurranse som ble avholdt på ISH:

https://www.youtube.com/watch?v=87YIAXNWTxk

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår