Grundfos Installer Championship 2018

 
Grundfos Installer Championship 2018
Grundfos Installer Championship er en premiekonkurranse arrangert av Grundfos som har som mål å samle installatører fra hele verden til å konkurrere i installatørrelaterte evner på Mostra Convegno-utstillingen i Milano, Italia den 14. og 15. mars 2018.

Grundfos for Installer Championship arrangeres for andre året på rad. Premien er et reisegavekort på hele €10.000 Euro. 2. premie er gavekort til kjøp av elektroniske produkter med en verdi på €2.000 Euro, og 3. premie er et gavekort til kjøp av profesjonelt utstyr/verktøy til en verdi €400 Euro.

For å kunne delta på Installer Championship på Mostra Convegno i Milano har deltakerne kvalifisert seg via nasjonale konkurranser først. Dette ble gjennomført på de største lokasjonene til Grossistene i Norge i uke 4.

Norge stiller i år for første gang med egen kandidat. Marius Silden fra Caverion endte opp med det gjeve ansvaret å skulle kjempe om tittelen «Europas beste installatør» mot installatører fra 25 andre land. Andrè Sundli Barka, salgsingeniør VVS og distriktsansvarlig Rogaland & Agder i Grundfos Norge, skal lose Marius igjennom konkurransen. Han kan også fortelle at Marius gleder seg stort, både til å oppleve Mostra Convegno-utstillingen, men også å delta på Installer Championship. Marius går for gull.

Marius har før mesterskapet mottatt et komplett program. I mesterskapet vil deltakeren bli testet i ulike fysiske og tekniske øvelser knyttet til pumpeinstallasjon og andre installatørrelaterte øvelser. Det er kvalifiseringsrunder, seminfinale og forhåpentligvis også finale som venter. Man skal ikke bare være god til å montere, men også god til å prestere under press med mange skuelystne som står og ser på og heier.

- Det blir litt av et show, og vi gleder oss veldig, sier Andrè og Marius.

Link til YouTube fra fjorårets konkurranse som ble avholdt på ISH:

https://www.youtube.com/watch?v=87YIAXNWTxk

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår