Grundfos lykkes med Webinar-satsing

 
Grundfos lykkes med Webinar-satsingBildet: Salgsingeniørene Rune Lie (t.v.) og Pål Hatlestad i Grundfos Norge
- Det hele startet i fjor med et ønske om å være mer tilgjengelig for våre kunder. Valget falt på Webinar» er en sammenslåing av ordene web og seminar.

Det sier Terese Lunde, marketing manager i Grundfos Norge i en pressemelding.

- Et webinar en online presentasjon, og er et supert verktøy og en fin måte å nå ut til våre kunder på i en travel hverdag. I forrige uke hadde vi satt opp nok et webinar, denne gangen på temaet MAGNA3. Med nye GDPR regler som har trått i kraft, må man være synlig på alle plattformer når man ønsker å invitere, sier hun.

- Så på tross av at vi har lov til å sende ut invitasjonen via nyhetsbrev kun til de som har gitt oss sitt samtykke, fikk vi over 130 påmeldinger. Det er vi særdeles fornøyd med. Det bekrefter at vi har gjort et riktig valg av medie og måte å kommunisere på med markedet, sier en fornøyd Lunde.

- Vi bruker et verktøy som heter GoToWebinar som er veldig enkelt. Når du melder deg på har du muligheten til å legge aktiviteten inn i kalenderen din. Det vil også automatisk gå ut et varsel når webinaret nærmer seg. Når du skal delta på webinaret så lastes det ned en programvare på din PC som gjør det mulig for deg å delta, dette fungerer fint både på PC, mobil og nettbrett, sier hun videre.

- En ulempe vi har opplevd blant noen av våre kunder er at deres brannmur hindrer de i å delta. Løsningen kan være å logge inn via gjestenettverket eller på annen måte unngå å logge seg på VPN/Citrix som man vanligvis gjør. Webinaret på MAGNA3 som våre salgsingeniører Pål Hatlestad og Rune Lie holdt tirsdag 12 mars for over 90 mennesker ble en stor suksess, sier Lunde.

- Vi takker for tilliten og tiden de satt av til å delta på webinaret og ikke minst alle de gode spørsmålene vi fikk i etterkant i chatten som vi gikk igjennom, sier Hatlestad. - Jeg tror det å kunne dele gode informative illustrasjoner, kurver og filmer, og også i etterkant dele alt materiellet som ble gjennomgått, er noe kundene setter stor pris på. Dette er dessuten veldig tidsbesparende for kunden, mener Rune Lie

Alle webinarene vil bli gjort opptak av, og delt i etterkant.

- Vi har laget et eget arkiv som vi kontinuerlig kommer til å fylle opp med gode webinarer og forhåndsinnspilte filmer. Ta kontakt med oss om du er interessert i et skreddersydd webinar for ditt firma.

Tilslutt oppfordrer Lunde deg til å melde deg på Grundfos sitt nyhetsbrev.

- Da er du sikret en invitasjon til neste webinar- rett i innboksen din. Hvis datoen ikke passer, så vil du automatisk motta innspillingen i etterkant, sier Lunde avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår