Heidenreich med ny butikk i Bergen

 
Heidenreich med ny butikk i BergenBildet: Administrerende direktør Bjørn Moen, butikkleder Ove Andre Ostad og butikkselger Trude Hjartholm markerer åpningen av Heidenreich sin nye butikken Møllendalsveien 1A i Solheimsviken
Etter 25 år i Solheimsviken, under E39, kan nå Heidenreich å ønske kundene velkommen til den nye butikken i Møllendalsveien 1A. Også det i Solheimsviken.

Det ble selvsagt en litt annerledes åpning enn hva Heidenreich pleier å ha, når det åpnes en ny butikk. Med bakgrunn i Korona- situasjonen var det ikke invitert inn til en storstilt åpningsfest. Men åpningen ble selvsagt markert fra Heidenreich sin sentrale ledelse ved administrerende direktør Bjørn Moen, logistikkdirektør Geir Vegar Ellingsen og markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken. Til stede var også distriktssjef i Vestland, Frode M. Vikebø, og butikkleder Ove Andre Ostad. 

- Selv om selve åpningen var tonet ned, har kunder mottatt en invitasjon til den nye butikken, og invitasjonen følges opp med en telefon fra Heidenreich sine selgere i Bergen. Det avtales deretter tidspunkt, slik at det ikke er for mange personer i butikken på samme tidspunkt. Kundene er selvsagt ivaretatt med invitasjon. Vi garanterer at det blir en åpningsmarkering så snart restriksjonene rundt Korona tillater dette, sier distriktssjef Frode M. Vikebø i en pressemelding.

- Det er viktig for Heidenreich å ha den nye butikken i samme området hvor den gamle har vært, og hvor våre trofaste kunder er vant til å finne Heidenreich. Adkomsten til den nye butikken i Solheimsviken / Danmarksplass- området er den aller beste i denne delen av byen, med vei inn til Heidenreich fra alle kanter. Den tidligere butikken i Solheimsviken har vært utrolig populær for eksisterende og nye kunder. Med vår nye butikk så kan vi også tilby en bedre service og et utvidet produktsortiment. Hittil i år har vi i Bergen faktisk hatt en vekst på 20 prosent. Dette gjelder ikke bare i Solheimsviken, for vi har en flott vekst i hele Bergen og de andre områdene vi dekker, sier en stolt distriktssjef.

Adm. Direktør Bjørn Moen deltok også på åpningsdagen. Moen kan fortelle at til tross for en kraftig vekst i netthandel, er Heidenreich sine butikker et viktig satsningsområde.

- Butikk står fortsatt for en fortsatt høy omsetningsandel for Heidenreich og det er en fantastisk omsetningsvekst også i butikk i år. Butikk- omsetningen i 2020 har vært en særdeles viktig bidragsyter til Heidenreich sine omsetningsrekorder i 2020. Jeg vil gi ros til organisasjonen, som har sørget for omsetningsrekorder både i juni, september, oktober og nå sist i november. Aldri tidligere har Heidenreich hatt en slik omsetning som i 2020, og butikk er viktig for å tilsikre fortsatt vekst i 2021, understrekte Moen.

Fakta om butikken:
Heidenreich sin nye butikk er på ca. 700 kvm, og inneholder ca. 6500 ulike artikler. Butikken har 2 årsverk, og ledes av Butikkleder Ove Andre Ostad og Butikkselger Trude Hjartholm.
  

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår