Her er verdens minste energimåler

 
Her er verdens minste energimålerApplikasjonsingeniør Pettr Eikeland ved Schreider Electric viser her fram Power Tag som er verdens minste trådløse energimåler.
Schreider Electrics Power Tag er verdens minste energimåler. Måleren er dessuten tråløs og svært enkel å montere på automatsikringen. – Power Tag egner seg like godt i privathus som næringsbygg og gjør det veldig enkelt å følge med på energiforbruket, sier Petter Eikeland, applikasjonsingeniør i Schreider Electric.

Tore Kubberød (tekst og foto)

Torsdag denne uken inviterte Schreider Electric kunder og andre interesserte til seminar om fremtidens bygg og hvordan digitaliseringen påvirker driften og bruken av bygget.

– Alle er avhengige av elektrisk distribusjon, vår elektriske verden vil bli stadig mer elektrifisert. Vi er stadig mer avhengig av å være tilkoblet. Da er strømmåleren viktig. Den er på alle måter installasjonens dashbord, sa Petter Eikeland da han tok for seg nye smarte komponenter som Schreider Electric nylig har kommet med.

En av de nyeste produktene er Power Tag, verdens minste trådløse energimåler.

– På grunn av størrelsen vil det alltid være plass til den selv om det er fullt med sikringer på skinna. Power Tag monteres enkelt rett på automatsikringen, og den er laget slik at den passer de fleste av dagens automatsikringer. Power Tag måler så både energi og all spenning på sikringen. Denne informasjonen sendes så trådløst via en kontaktor slik at huseieren kan se resultatet digitalt.

– Power Tag er også rimelig og enkelt å montere. En kontaktor har dessuten en så stor kapasitet at den kan betjene inntil 20 Power Tags, fortalte Petter Eikeland.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle