INSPIRIA flytter inn på Storbyen Senter

 
INSPIRIA flytter inn på Storbyen SenterVitensenteret INSPIRIA skal engasjere barn og unge på Storbyen (Foto:Citycon).
NSPIRIA science center og Citycon har signert en samarbeidsavtale om bruk av lokaler på Storbyen Senter.

Avtalen gir vitensenteret mulighet til å engasjere og inspirere barn og unge i hjertet av Sarpsborg.

INSPIRIA overtar de nye lokalene på Storbyen allerede i desember, og skal utvikle tilbudet med tanke på full oppstart i løpet av våren 2021. Utvalgte interaktive utstillinger fra INSPIRIA på Grålum vil flyttes til det nye lokalet på Storbyen. Bakgrunnen er at 

– Vi ser frem til å åpne på Storbyen Senter. Målet vårt er å motivere barn, ungdom og voksne til å bli glad i naturvitenskap og teknologi, og da tror vi at et treffpunkt med gratis inngang på Storbyen Senter gir oss en annen måte å treffe mennesker på, sier Geir Endregard, direktør på INSPIRIA, i en pressemelding.

Vitensenteret planlegger å ha åpent hver uke på bestemte tidspunkt og vil også tilby forskjellige aktiviteter på enkelte dager. En liten butikk med utvalgte varer fra butikken på Grålum planlegges også. INSPIRIA planlegger i tillegg å teste ut egne kvelder for spesielt inviterte til blant annet kodeklubber, leksekvelder og annet etter hvert.

Senterleder Daniella Mossberg mener INSPIRIA kommer til å gi Storbyen Senter et løft med sitt unike konsept, og at Storbyen kommer til å styrke seg som en møteplass i Sarpsborg.

– Vi er veldige glade for at INSPIRIA åpner hos oss. Storbyen skal være en trygg og god møteplass for alle som bor i Sarpsborg. INSPIRIA kommer til å gi oss noe unikt, som man sjelden opplever på kjøpesentre i Norge. Vi tror at mange barn og ungdom kommer til å ha glede av det nye tilbudet, og vi ser frem til å kunne bidra til engasjement og læring blant de unge, sier Mossberg.

Full oppstart med aktiviteter vil skje i løpet våren 2021, men allerede i desember starter INSPIRIA med julegaver i den nye butikken på Storbyen.

– Vi håper at folk tar turen innom INSPIRIA før jul. Der får man en smakebit av hva som kommer til å skje i lokalene til neste år, og man kan handle julegaver til venner og familie som vil sette pris på gaver med fokus på inspirasjon og læring, sier Mossberg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår