Inviterer bransjen til dialogmøte

 
Inviterer bransjen til dialogmøteBildet: Terje Røising, daglig leder i NRF
Norske Rørgrossisters Forening inviterer VA- og VVS-bransjen til samtaler om delt eierskap til NRF Databasen

Norske Rørgrossisters Forening (NRF) har gjennom de siste årene hatt et ønske om å forankre eierskapet til NRF Databasen i hele VA/VVS bransjen, og har gjennom mange fora invitert både installatører og produsenter til samtaler.

- Vi har vært i dialog, en stund, med en gruppering av produsenter, gjennom VVP, som viste stor interesse for å tre inn på eiersiden i NRF Databasen. Det ble derfor naturlig at vi nå søker å få etablert et enda bredere grunnlag for eierskap gjennom hele verdikjeden, sier Terje Røising, daglig leder i NRF, i en pressemelding.

Nå har installatør/entreprenør leddet, ledet av VVS Norge, meldt sin interesse. De kontaktet NRF i sommer og ønsket å innlede samtaler om del-eierskap til databasen.

- Vi har hatt konstruktive samtaler siden sommeren og det er signalisert stor interesse og sterke ambisjoner for å gå sammen om å styrke NRF Databasen ytterligere, i samarbeid med de andre bransje-leddene. Gjennom delt eierskap og godt verdikjede-samarbeid vil vi kunne skreddersy informasjonsbredden etter brukernes behov og skape et enda bedre fundament for digitalisering av bransjen, sier Røising.

- For å få et bredt eierskap vil NRF derfor invitere bransjen til et dialogmøte, hvor vi vil invitere større produsent-/leverandørbedrifter, entreprenører, kjeder og foreninger innen verdikjeden. Vi tar sikte på å avholde dette møtet siste halvdel av januar og håper alle som mottar invitasjon har anledning til å sette av nødvendig tid til å bidra til denne viktige prosesse, sier han.

- NRF er opptatt av at hele verdikjeden blir engasjert, slik at vi sammen kan videreutvikle bransjens egen varedatabase etter bransjens ønsker. Vi gleder oss til den videre prosessen og har stor tro på at vi skal lykkes, understreker Røising avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår