ISH – en messe i særklasse

 
ISH – en messe i særklasseBildet: I VVS aktuelt nr.3 kan vi friste med 50 sider ISH-stoff
ISH-messen i Frankfurt har opparbeidet seg status som en slags alle VVS-messers mor. Og det er ikke uten grunn. Man har her klart å skape en hovedarena for innovasjon – og det innen en bransje som har ord på seg for å være en smule konservativ.

Av Bjørn Laberg

Men konservatismen er kanskje ikke like fremtredende i alle grener av VVS-familien, og skal man dømme etter den økende strømmen av nysgjerrige og vitebegjærlige, norske bransjefolk til ISH, er det lønnlig håp om rask bedring. Å utveksle erfaring, få tilgang på nye produkt- og systemløsninger, tips og inspirasjon, må i høyeste grad være verd flybilletten og hotellsenga.

Men dersom du ikke selv hadde anledning til å dra til Frankfurt i år, er det fullt mulig å få faglig input her og nå. Vi gir deg nemlig 50 sider ISH-eksklusivitet i VVS aktuelt nr.3, som snart ligger i postkassa di, dersom du er abonnent. Også i VVS aktuelt nr. 4, vil vi gi deg flere reportasjer fra VVS-bransjens mest betydnigsfulle messe.

Sammen med 200 000 andre besøkende, har en av våre allestedsværende reportere også i år tatt pulsen på verdens største VVS-messe, som eneste norske fagbladjournalist.

Foruten nevnte ISH-fokus, kan vi i denne utgaven som vanlig tilby en variert meny av fagartikler, bransjestoff og reportasjer. Stikkord her er miljøvennlige kjøleanlegg, varmepumpekonferanse, oljefyr til besvær, DSB-advarsler, hardføre vifter, rådgiverrangeringer og mye mer.

Baderomstrender er for øvrig tema i VVS aktuelt nr. 4. Tips oss derfor gjerne om forslag til saker, samt fagpersoner eller bedrifter dere mener vi burde gi spalteplass. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår