Kjent influencer velger å fremme Purus

 
Kjent influencer velger å fremme PurusDen kjente interørbloggeren @ingerliselille velger Purus
- Det er ingen tvil om at planlegging av nytt bad starter med valg av sluk! Mens du kan bytte baderomsinnredningen er valget av sluk kanskje den viktigste avgjørelsen du tar, sier den profilerte interiørbloggeren Inger-Lise Lillerovde.

Under navnet @ingerliselille, har Inger-Lise Lillerovde over 130 tusen instagramfølgere. Hun har først og fremst tatt bilder og blogget om sitt eget hus. I flere omganger har badet hennes stått sentralt, og på badet har hun selvfølgelig et Purus Line designsluk.

- Det er over tre år siden vi nå bygget badet vårt. På det tidspunktet var rørleggeren skeptisk til å legge et designsluk helt inntil veggen. Men med en god rørlegger og ved help fra Purus Joti AS, så var vi tidlig ute med et designsluk inntil vegg, sier Inger-Lise Lillerovde, som presiserer at Purus Line er teknisk godkjent hos SINTEF.

- Vi har sett at Inger-Lise har skapt stor oppmerksomhet rundt vår Purus Line portefølge, sier salgsjef Søren Knudsen i Purus.

- Det er klart at Inger-Lise har bidratt til å påvirke forbrukerne til å tenke gjennom valg av sluk før rehabilitering av badet starter.

Purus har hatt den gleden av å få besøk av Inger-Lise ved ulike anledninger. Både på messen til VVS Eksperten og nå sist på VVS Arena møtte Inger-Lise opp for å få med seg siste nytt på slukfronten.

- Jeg får mange spørsmål og kommentarer på mine innlegg, og valget av sluk står ofte sentralt. Det beste rådet jeg ofte gir er at de bør ha god dialog med sin rørlegger. Ikke alle er klar over at det faktisk både er enklere, rimeligere og helt trygt å legge sluk med enhetlig fall inntil vegg. Dette muliggjør bruk av f.eks store fliser, sier Inger-Lise.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle