Kjerneboring for de smarte

 
Kjerneboring for de smarteVannstyringssystem DD-WMS 100
Vi vet at kjerneboring inkluderer en rekke tidkrevende oppgaver, og at den faktiske boringen som regel er relativt raskt unnagjort. Å holde arbeidsplassen ren og å sørge for vanntilførsel stjeler mye tid. Med Hilti sitt nye vannstyringssystem DD-WMS 100 kan disse oppgavene nå være historie, og du kan spare mye tid og penger!

En full arbeidsdag
Alt du trenger å gjøre er å fylle vanntanken og sette i en filterpose. Vannet blir resirkulert opptil 7 ganger, og dette tilsvarer ca 100 liter vann. Store hjul og praktisk håndtak gjør det enkelt å ha med seg DD-WMS 100 rundt på arbeidsplassen.

Bor uten slam
Støv og slam i forbindelse med kjerneboring fører til tidkrevende rengjøringsarbeid, og det reduserer produktiviteten. DD-WMS 100 og tilbehøret til vannoppsamling sparer deg for tid og penger, og gjør kjerneboring til en ren jobb! Systemet passer til alle kjerneborsystemer.

Enkel håndtering av avfall
Når filterposen er full reduseres sugekraften fra DD-WMS 100. Da tar du ganske enkelt ut filterposen og lukker åpningen på denne, og håndterer slamrestene som ordinært betongavfall. Enklere blir det ikke!

Filtreringsprosessen
Den patenterte flerlags filterposen til DD-WMS 100 er spesiallaget for å samle opp slam fra kjerneboring. Filterposen har flere kammer som fylles etter et gitt system slik at den er effektiv helt til den nærmer seg full. Vannstyringssystemet har tre funksjoner: resirkulering, slamsuging og ren vanntilførsel.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår