Komplett løsning for datasenterkjøling

 
Komplett løsning for datasenterkjøling
Med en ny unik kjøleteknologi for servere og frikjølingsløsninger kan Alfa Laval nå tilby komplette løsninger for datasenterkjøling. Denne omfattende serien, som bygger på Alfa Lavals omfattende kunnskap om bruksområder, gjør det lettere å levere optimale systemer for spesifikke datasenterbehov.

Det blir stadig flere datasentre over hele verden, og det har vært en stor utbredelse av produkter, systemer og teknologier for datasenterkjøling.

"Det er så mange valg der ute at det kan være forvirrende," sier Mats Carselid, markedssjef for datasenterkjøling. "Vårt mål er å gjøre datasenterkjøling mindre komplisert. Og nå som vi har en ny løsning som er spesielt utviklet for serverkjøling - LSV (Low Speed Ventilation) - er valget enda enklere."

Alfa Laval, som er ledende på kjøleløsninger for spesialiserte bruksområder og som har over 100 års erfaring fra industrikjøling, har utviklet miljøbevisste løsninger for datasenterkjøling som kan skreddersys til å gi svært pålitelige, energi- og kostnadseffektive systemer for alle deler i et datasenter.

Alfa Laval tilbyr følgende innen datasenterkjøling: 
Unik kjøleteknologi for servere - LSV er en ny og svært effektiv kjøleteknologi for serverrom som gir lavere energiforbruk, lavere kjølerelaterte strømregninger (opptil 30 % alt etter senterets størrelse, type og plassering) og den laveste PUE på markedet.

Frikjøling med luft - Med vår omfattende produktportefølje kan vi også kombinere adiabatiske kjølere eller tørrkjølere med platevarmevekslere sentralt i de luftbaserte frikjølingssystemene. Ingen annen produsent kan kombinere sesongjusterbare løsninger - vi identifiserer de optimale periodene for frikjøling eller kjølerbasert kjøling i helårsdrift.

Frikjøling med vann - En økonomisk og miljøvennlig løsning med vann fra elver, innsjøer eller havet. Vi er den eneste leverandøren som tilbyr både vannfiltre og platevarmevekslere for datasenterkjøling. Dette systemet kan ofte gå året rundt uten mekanisk kjøling.

Kontinuerlig samarbeid - Vårt proaktive vedlikehold og våre tilpassede serviceprogrammer sikrer langsiktig optimal ytelse fra utstyret. Vi hjelper datasenteroperatører via en utmerket global infrastruktur for lokal support.

"Med tilskuddet LSV har vi nå en omfattende portefølje som dekker alle aspekter av datasenterkjøling. Det som imidlertid utgjør den virkelige forskjellen, er hvordan vi bruker ekspertisen til å hjelpe kundene med å finne den riktige løsningen, eller kombinasjonen av løsninger, for å skape et komplett kjølesystem optimalisert for et bestemt datasenter," sier Mats Carselid i en pressemelding.     

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår