Lanserer AXOR Edge

 
Lanserer AXOR EdgeBildet: Axor Edge
13 år etter den første kolleksjonen med den franske designeren Jean-Marie Massaud presenterer Hansgrohe nå AXOR Edge.

- Asymmetrisk sammenføyde kuber skaper en imponerende helhet, og produksjonen der det anvendes diamanter, skaper ultrapresise kanter og flater. Delvis også foredlet med fine strukturer, og de kan samtidig individualiseres med en eksklusiv AXOR FinishPlus spesialoverflate, skriver Hansgrohe i en pressemelding.

AXOR Edge fås til servant, badekar, bidé og i form av forskjellige termostatmoduler også til dusjen.

For de som foretrekker en mer minimalistisk stil, fås armaturene også med helt glatte overflater. Det er samtidig mulig å skape et personlig uttrykk med blanke AXOR FinishPlus-overflater: fra polert rødt-gull til polert sort krom. De fremstilles med PVD-teknologi (Physical Vapour Deposition) i AXORs egne vakuumkamre.

- Dette er en hightech-teknologi som gjør overflaten særlig motstandsdyktig og gir den lang levetid, og som frem for alt skaper uendelig briljans og nye fargemuligheter på luksusbaderommet. Til å skape perfekte flater og kanter brukes en diamantkutter med den nyeste teknologien, utviklet særlig til produksjonen av AXOR Edge. Diamantverktøyet som også kjennes fra rom- og laserindustrien, freser de skrå kantene i en presis 45° vinkel slik at de møtes med mikrometerpresisjon. De fine strukturdetaljene oppstår med like høy presisjon: Diamanter fasetterer den massive messingblokkens overflate utrolig presist. Rekke for rekke oppstår dermed de presise pyramidetoppene som gjengir det fascinerende spillet mellom lys og skygge, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår