Lanserer grønn baderomsserie

 
Lanserer grønn baderomsserieBildet: Villeroy & Boch Gustavsberg utvider sin populære møbelserie Graphic med grønt tilskudd
Farger er i vinden som aldri før, men på badet ender vi ofte med hvit baderomsinnredning viser en ny undersøkelse. Nå introduserer Villeroy & Boch Gustavsberg en ny, grønn møbelserie.

Med sin nye grønnfarge treffer de nye Graphic-møblene en av de største fargetrendene i Norge denne høsten. Den møter også etterspørselen fra Villeroy & Boch Gustavsbergs ansatte, kunder og besøkende på messer.

– Da vi på Nordens største messe for bygg- og eiendomsbransjen, Nordbygg, spurte hvilken farge man helst ville se på en ny baderomsinnredning, var svaret tydelig. 68 prosent ønsket seg grønt. Jeg tror at markedet er modent for mer farge på badet! sier Angelica Zwahlen i Villeroy & Boch Gustavsberg i en pressemelding.

Behov for flere alternativer
Til tross for at trendpilen peker mot farger, viser en fersk, landsomfattende undersøkelse om oppussing av bad at majoriteten av nordmenn som nylig har pusset opp badet endte opp med hvit innredning. Zwahlen tror deler av årsaken er at det er for få fargede baderomsmøbler å velge mellom.
– Markedet flommer over av hvite baderomsinnredninger, og dette er klassiske valg som alltid vil være populære. Likevel tror vi at flere hadde valgt farger på innredningen dersom det hadde vært flere varianter å velge mellom. Derfor lanserer vi nå en grønn innredning som passer sammen med den rene og enkle nordiske stilen, forklarer Zwahlen.

Helt eller litt grønt, grunn eller dyp skuff?
– Med Graphic skal man kunne sette sammen møbler etter eget ønske. Kanskje ønsker man kun én fargeklatt på badet, mens resten av møblene er i lysere farger? Kanskje kan man tenke seg alle skap og skuffer i grønt, men hyller i hvitt? Det er opp til hver enkelt, forklarer Fredrik Leander, produktsjef, Furniture & Wellness.

Baderomsmøblene er også tilgjengelig med fronter i hvitt og grått, som enkelt kan kombineres med den nye, grønne innredningen. I tillegg til det nye tilskuddet til Graphic-serien, tilbyr Villeroy & Boch Gustavsberg nå også nye knotter og håndtak i ulike former, farger og materialer. Forbrukere kan sette sitt eget preg på innredningen og blant annet velge mellom knotter og håndtak i messing, krom, svart, i marmor og skinn i ulike farger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår