Lanserer hansgrohe Vivenis

 
Lanserer hansgrohe VivenisBildet: Med den elegante og diskret buede tuten etterligner det nye armaturet hansgrohe Vivenis en mild foss.
Den nye armaturserien hansgrohe Vivenis lar en luftig vannstråle strømme ned i vasken i en bred bue.

- Med den elegante og diskret buede tuten etterligner det nye armaturet hansgrohe Vivenis en mild foss, skriver hansgrohe i en pressemelding.

- Kombinasjonen av det fine grepet og den brede, men flate tuten understreker armaturets naturlige enkelhet. Den innovative AirPower-teknologi beriker vannet med luft, slik at denne strålen - WaterfallStream - består av myke, fyldige vanndråper.

- I tillegg betyr EcoSmart-teknologi at vannforbruket er så lite som 5 liter per minutt. hansgrohe Vivenis-armaturer fås i tre overflater: krom, matt sort og matt hvit. Med forskjellige armaturhøyder for vasken og armaturer til badekar, dusj og bidet, kan hele badet dekoreres fleksibelt og i samme stil. Den organiske designen har vunnet en reddot design award 2021.

hansgrohe Vivenis er godkjent for drikkevann i Norden og klar til salg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår