Lanserte Porsgrund Showerama 10-5

 
Lanserte Porsgrund Showerama 10-5Bildet: Torsdag var det høytidelig «avhåndkling» av Porsgrund Showerama 10-5. Foto Pål Engeseth
Torsdag inviterte Porsgrund Bad og Geberit til «avhåndkling» av sitt nye dusjkabinett Porsgrund Showerama 10-5

Av Pål Engeseth

Selve «avhåndklingen» ble ledet av Geberits daglig leder Håkon Burdal og Geberits sin markedsavdeling, men før dette fortalte salgssjef Rolf Nilsen korthistorien om hele Porsgrund Porselen sin 70 år lange historie. Tilstede under «avhånklingen» var både rørleggerkjeder og grossister, og det nye dusjkabinettet høstet mange lovord.

Porsgrund Showerama 10-5 er navnet på det nye dusjkabinettet. Tidligere har Porsgrunds modeller hatt en «Pentagonal» utforming, men nå kommer den nye modellen også i en firkantet modell. Showerama 10-5 har stort dusjhode og en forbedret hylle integrert i dusjen, som har langt større plass enn tidligere. I tillegg kan hyllen avmonteres og tåler oppvaskmaskin. Kabinettene har komfortabel, bred inntreden og oppleves som svært rommelige. Modellene har blant dessuten fått en ny og forbedret hårsil, og leveres med hjul under kabinettene, noe som gjør Showerama 10-5 enkle å dra frem for rengjøring.

Topp-profilen leveres i ett stykke, som gir en bedre estetisk helhet og gjør rengjøring av denne enklere, samtidig som man unngår fargeforskjeller. Dørene har fått en ny, integrert håndtaksprofil, som går i hele dørens lengde, samt magneter som gjør døren enkel å åpne og lukke. Siden den nye løsningen er så lav, vil det også være valgfritt å montere frontpanelene som følger med.

Modellene leveres med lav inngangshøyde, noe som gir en behagelig inntreden. Takdusjen er i 2 - meters høyde og likevel er totalhøyden kun 2,150 meter fra gulv til tak, og passer dermed inn stort sett i alle bad.
Den nye 10-56-serien fra Porsgrund leveres i totalt 24 forskjellige varianter, hvor du blant annet kan velge mellom hvite profiler, aluminiumsprofil, klart glass i hele dusjen, eller med frostet glass i på baksidene, pentagonale eller firkantede dusjkabinett. Dusjkabinettet leveres både med- og uten blandebatteri.

Geberit og Porsgrund vil presentere de nye modellene allerede fra inneværende uke, blant annet på Comfort-kjedens årlige kickoff, som starter i dag. Porsgrund Showerama 10-5 vil etter planen være på plass i butikkene og på lager fra mai måned.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår