Lanserte VB Smart på kickoff

 
Lanserte VB Smart på kickoffBildet: Prosjektkoordinator i Varme & Bad AS, Elise Støle Ovedal og Tor Haugland, prosjektleder i Bryne Rør AS i fri dressur på VB Smart-stand. (Foto: Bjørn Laberg)
Før helgen arrangerte rørleggerkjeden Varme & Bad sitt årlige kickoff, hvor blant annet leverandørmesse og fagkurs sto på agendaen. I år benyttet man også anledningen til å lansere det digitale dokumentasjonssystemet VB Smart for sine medlemsbedrifter.

Av Bjørn Laberg

– En av styrkene med VB Smart-systemet er at det er utviklet for rørleggere – av rørleggere. Vi ser store fordeler ved at systemet genererer en fyldig sluttdokumentasjon, som enkelt kan legges ut til en tredjepartskontroll, eller sendes ut til sluttkunden sammen med fakturaen, sier Tor Haugland, prosjektleder i Bryne Rør AS til VVS aktuelt.

Sammen med prosjektkoordinator Elise Støle Ovedal hadde Haugland oppgaven med å introdusere VB Smart for kjedemedlemmene. Å dømme ut fra sammenstimlingen rundt deres informasjonsstand inne på leverandørmesseområdet, virker rørbransjen absolutt å være klar for å ta i bruk morgendagens teknologi.

– Intensjonen er jo at vi skal kunne kvalitetssikre jobben enda bedre enn hva tilfelle er i dag. VB Smart er så intuitivt at opplæringen kan holdes på et minimum. Har man brukt en smarttelefon, er det meste av dette kjent farvann sier Ovedal.

VB Smart består av tre deler, en app for utførende rørlegger – som brukes ute på jobb, en administrativ del for hver enkelt bedrift, og en sentral administrasjon av VB Smart, som skjer hos Varme & Bad.

Ideen er å hjelpe brukeren gjennom omstendelige prosesser, slik at jobben utføres riktig, enten det er snakk om å montere en trykktank eller ha en medarbeidersamtale. Det VB gjør er å omforme regler og dokumenter, også det som betegnes som”best practices”, til prosesslister.

I VVS aktuelt nr. 3, som snart har deadline, kommer en fyldig reportasje fra Varme & Bad`s kickoff.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår