Leverer rørinstallasjon til 60 millioner i Oslo

 
Leverer rørinstallasjon til 60 millioner i OsloSignering av kontrakt. Fra venstre: Halvor Aalerud (Bravida), Øyvind Hagen (Bravida) og Henrik Herdlevær (Solid Entreprenør)
Bravida signerte mandag 7. august kontrakt med Solid Entreprenør AS for leveranse av rørinstallasjoner til 223 leiligheter i de gamle lokalene til Vinmonopolet på Hasle i Oslo.

I det gamle bygget til Vinmonopolet på Hasle, hvor fremstilling av akevitt og andre ferdigvarer tidligere var hovedbeskjeftigelse, skal det nå bygges 223 nye leiligheter. Første etasje skal bestå av ca 8.000 m2 handel, mens de øvrige 4 etasjene vil bestå av boliger. Alle leilighetene vil ha vannbåren gulvvarme. Prosjektet består av nybygg og rehabilitering, da det gamle bygget til Vinmonopolet er vernet.

Kontrakten omfatter prosjektering og installasjon av alle rørtekniske installasjoner og har en verdi på rundt 60 millioner kroner. Det er avdelingen til Bravida på Lillestrøm som har ansvaret for leveransen.

- For oss i Bravida er dette et viktig oppdrag som vi sammen med Solid Entreprenør skal utføre på en god måte. Bravida Lillestrøm Rør (tidligere Halvorsen & Sønn) har frem til oppkjøpet av Oras AS vært vår største røravdeling med en omsetning på rundt 150 millioner kroner, og dette oppdraget passer meget godt inn iht vår kompetanse og kapasitet, sier regionsdirektør i Øst Øyvind Hagen

Antatt ferdigstillelse for prosjektet er første halvår 2020.

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester med ca 10.000 ansatte i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Bravida leverer både spesialtjenester og helhetsløsninger innen elektro, rør og ventilasjon, og tilbyr alt fra design og prosjektering til installasjon, drift og vedlikehold. Bravida er representert på drøyt 160 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle