Markus Lie ble NM-vinner

 
Markus Lie ble NM-vinnerBildet: Markus Lie, Norgesmester i rørfag 2015 (Foto: Randi Helen Nodeland)
BYGG REIS DEG: Markus Lie fra Fetsund ble en suveren norsk mester i rørfag. Marcus representerte Akershus i årets konkurranse, som ble avsluttet lørdag ettermiddag under Bygg Reis Deg på Lillestrøm.

Av Odd Borgestrand

– Det var en meget fornøyd vinner som hadde familie og venner rundt seg under kåringen på Lillestrøm i ettermiddag. En tydelig fornøyd mor gråt av glede da sønnen ble utropt til vinner.

Prosjektansvarlig Ole Larmerud sier til VVS aktuelt at han aldri har opplevd maken til kvalitet i en finaleomgang. . Markus var den beste av fem gode kandidater. 
– At alle fem kandidatene besto svenneprøven med karakteren «bestått meget godt» er en fjær i hatten for kandidatene og for oss som står bak dette arrangementet, mener veteranen Ole Larmerud.

Det er første gang i historien alle fem kandidatene til svenneprøven får en så høy karakter.
– Dette har vært en makeløs gjeng, og jeg gleder meg stort over rekrutteringen til bransjen. Her har vi fem flotte ambassadører for faget vårt, konkluderer Larmerud.

Nummer to ble Vebjørn Otnes tok «sølvet» og Øyvind Birkeli ble bronsevinner under årets NM. 

Bildet: F.v.: RørNorges Are Skaar Nielsen, Vebjørn Ones (Hordaland), Markus Lie (Akershus), Amar Merzic (Møre og Romsdal), Mats Carlsen (Oslo), RørNorges Ole Larmerud, Øyvind Birkeli (Nordland) og RørNorges Ingebjørg Martinsen. (Foto:  Randi Helen Nodeland)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår