Norconsult utvider på Kjørbo

 
Norconsult utvider på KjørboBildet: Norconsult inviterte kunder og samarbeidspartnere til offisiell åpning av de nye lokalene på Kjørbo. Arrangementet ble åpnet av ordfører i Bærum kommune, Lisbeth Hammer Krog. Foto: Norconsult.
Norconsult vokser og har behov for mer plass ved hovedkontoret i Sandvika. Nylig flyttet 90 medarbeidere på Divisjon Vann og Avløp og HR-avdelingen inn i nye lokaler i plusshuset Powerhouse på Kjørbo.

Norconsult inviterte kunder og samarbeidspartnere til offisiell åpning av de nye lokalene på Kjørbo. Arrangementet ble åpnet av ordfører Lisbeth Hammer Krog i Bærum kommune og Norconsults konsernsjef Per Kristian Jacobsen.

Administrerende direktør i VEAS, Ragnhild Borchgreivink, fremla sine planer for digitalisering og bærekraftsambisjoner.

I tillegg presenterte Jonny Ødegård, Hans Martin Eikerol, Jørn Hagen og Ketil Søyland i Norconsult hvordan selskapet samarbeider tett med kunder som VEAS for å lykkes med å ta i bruk ny teknologi som både effektiviserer prosjektet, gir økt lønnsomhet og positive miljøeffekter. Norconsult har gjennomført tilstandskontroll, prosjektering og byggeledelse for betongrehabilitering av rensebasseng hos VEAS Slemmestad.

Norconsult har signert leieavtale med Entra om leie av Powerhouse på Kjørbo i Sandvika. Powerhouse er et plusshus og vil gjennom driftsfasen generere mer fornybar energi enn det som blir brukt til produksjon av byggemateriale, oppføring, drift og avhendig av bygget. Blokken er nyoppusset, med moderne fasiliteter og fleksible løsninger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår