Ny flytende forankringsplugg fra Würth

 
Ny flytende forankringsplugg fra WürthBildet: Würth lanserer den flytende forankringspluggen WIT FIX
WIT FIX er et kjemisk anker for lette innfestinger i alle forankringsunderlag. Massen injiseres i et rengjort borehull og herder i løpet av tre til fem minutter. Massen er ideell for bruk i både eksisterende og nye borehull.

Du har kanskje opplevd å stå midt i arbeidet og mangle plugg med riktig diameter – eller boret er avvikende?

Smart å ha på lur
- Den manglende pluggen blir kostbar hvis du blir nødt til å avbryte arbeidet og dra til butikken. Det kan være smart å ha WIT FIX på lur, sier produktsjef Magnus Stensaas hos Würth i en pressemelding.
En av de store fordelene med denne løsningen er at du ikke trenger å ta hensyn til størrelsen på borehullet eller diameteren på boret.

Sterk løsning
Injisere den flytende to-komponent polyuretanmassen rett i hullet og la det herde i tre til fem minutter. Så er det bare å skru til, forteller Stensaas.
Pluggen blir svært sterk: - Her som ofte ellers er det underlaget som bestemmer hvor kraftig et oppheng blir.

Alt inkludert
WIT FIX kan pusses ned og slipes - den er også overmalbar. WIT FIX kan fungere som en universal problemløser og reparasjonskit og hører naturlig med i verktøykassen når man bedriver renoveringsarbeid.
- Alt du trenger følger med i den hendige forpakningen. Patronen inneholder 25 ml, det er to blanderør og to netthylser i pakken, forteller Stensaas.

Mange muligheter
- Alle typer håndverkere er i målgruppen og vil ha nytte av denne, alt fra snekkere til rørleggere, og fagfolk i profesjonelle tekniske fag. Her er bruksområdene tilnærmet ubegrenset. WIT FIX er flytende og vil tette langt bedre enn en vanlig plast/nylonplugg, sier Stensaas avslutningsvis i pressemeldingen.

Se presentasjonsvideo her
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår