Ny gravefri renoveringsjobb for NCC

 
Ny gravefri renoveringsjobb for NCCFotograf: NCC/Robin Stenersen
NCC har inngått ny kontrakt med Oslo kommunes Vann- og avløpsetat om gravefri renovering av kommunale vannledninger.

Kontraktsverdien er på rundt 21 millioner kroner og omfatter renovering av 4700 meter av kommunens avløpsledninger på Bislett Vest med strømpeforing, som er én av NCCs gravefrie (NoDig-) metoder for ledningsfornyelse.

- NCCs NoDig-løsning strømpeforing er en komplett renoveringsmetode for avløpssystem, der det nye materialet vrenges inn i den skadde ledningen med trykkluft. installasjon foregår uten graving mellom nedstigningskummene, så dette er en hurtig og arbeidsbesparende metode, sier prosjektleder Tage Odland i NCC Infrastructure.

Fotograf: NCC/Robin Stenersen

NCC har utført en rekke gravefrie renoveringsprosjekter for Oslo kommune, blant annet «Lindeberg Midtre» og «Lindeberg Sør».

Arbeidet på Bislett Vest starter opp medio oktober i høst og skal pågå i 55 uker.

- Gravefri ledningrenovering er både raskere, mer miljøvennlig og mer økonomisk enn tradisjonelle gravemetoder, noe stadig flere av våre kunder og samarbeidspartnere ser. Vi er derfor glade for å kunne gå i gang med denne jobben, sier prosjektleder Tage Odland i NCC Infrastructure.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår