NY KOMPLETT BADEROMSSERIE FRA DURAVIT

 
NY KOMPLETT BADEROMSSERIE FRA DURAVIT
Allsidig enkelhet, det er en perfekt beskrivelse på D-Neo, en helt ny baderomsserie fra Duravit. Med sine mange komponenter er serien svært allsidig, og hver enkelt del er formgitt med enkelhet i fokus.

Allsidig enkelhet, det er en perfekt beskrivelse på D-Neo, en helt ny baderomsserie fra Duravit. Med sine mange komponenter er serien svært allsidig, og hver enkelt del er formgitt med enkelhet i fokus.
 
Bak serien står den belgiske designeren Bertrand Lejoly, som besitter et helt ekstraordinært designinstinkt. Med D-Neo har han skapt en serie servanter, kraner, møbler, toaletter og badekar løsrevet fra kortvarige trender; en serie som gir rom for å sette et personlig preg på badet.
 
D-Neo byr på høy kvalitet, men ligger samtidig i et tilgjengelig prissjikt. Duravit understreker kvaliteten ved å gi livstidsgaranti på alle seriens porselenselementer, og 5-års garanti på møbler, badekar og armaturer.

D-Neo allsidighet gjenspeiles bl.a. i utvalget servanter og servantboller til bordmontering i flere ulike former og størrelser.


D-Neo bowle og D-Neo armatur
 
Serien rommer også en armatur i dempet design, med rette linjer, geometriske former og et smalt, vertikalt håndtak. For første gang tilbyr Duravit armatur med en FreshStart-funksjon som betyr at kaldt vann vil renne når kranen slås på i den midterste posisjon, og at varmt vann kun tilføres når man aktivt beveger håndtaket til venstre. Slik begrenses den energiintensive produksjonen av varmt vann kun til situasjoner hvor det er behov for det.

Møblene i serien er spesielt produsert til baderom, og tåler høy luftfuktighet. De finnes i en lang rekke design, med 13 ulike overflater, blant dem tre varianter med tre-utseende, slik at serien kan komplementere nesten enhver stil. Møbelfrontene har ergonomiske håndtak med diamond-black finish.


D-Neo innebygd badekar

D-Neo tilbyr både innebygde og frittstående badekar. De innebygde karene fås med skrånende rygglene i den ene eller begge endene, i fem størrelser, fra 150 x 75 cm til 180 x 80 cm. Ønsker man seg helt eksepsjonelt velvære kan man velge et innebygd badekar i en spaversjon, der seks dyser plassert i sideveggene skaper en behagelig massasjeeffekt.

D-Neo toalett

Toalettene i enkel D-Neo design setter søkelys på kompromissløs hygiene; de har åpen skyllekant, og leveres med den effektive og innovative skylleteknikken Duravit Rimless®, som sikrer maksimal effektivitet gjennom en kombinasjon av geometri, teknikk og design. Toalettene fås også med den antibakterielle keramiske glasuren HygieneGlaze, som raskt og effektivt dreper bakterier.     

comments powered by Disqus
 

 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår