Ny nordensjef for Panasonic Heating and Cooling

 
Ny nordensjef for Panasonic Heating and Cooling
Thibaut Marsol er ny leder for Panasonics Heating & Cooling i Norden. Marsol er rekruttert internt og ser frem til å lede satsningen på luft-vann og kommersielle installasjoner i regionen.

Thibaut Marsol kommer fra stillingen som leder for Panasonic Heating & Cooling i Frankrike og Benelux, og startet i sin nye jobb 1. september. Stillingen innebærer ansvar for Danmark, Sverige, Finland og Norge, samt de baltiske landene.

– Det blir en spennende utfordring å skulle overta ansvaret for Norden. De nordiske landene er strategisk viktig for Panasonic, dynamiske og fulle av muligheter, og jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene, sier Marsol.

Panasonic er ledende innen luft-til-luft varmepumper i Norden, og vil fortsette å styrke denne posisjonen. Men de ser også muligheter innen andre områder, og ikke bare luft-til-luft varmepumper for B2C.

– Først og fremst vil vi styrke de allerede gode og langsiktige samarbeidene vi har med våre distributører i Norden og fortsette den gode veksten vi har sett. Innen luft-vann ønsker vi å utvide markedsandelen ganske drastisk, i tillegg til at vi skal ha høyt fokus på de kommersielle varme- og kjølesystemene, og spesielt vår CO2-teknologi, forteller Marsol.

Den nye nordiske sjefen har jobbet i Panasonic Heating & Cooling i ni år. Han startet som markedssjef i Frankrike, før han ble salgssjef for HVAC-produktene. Han kommer nå fra stillingen som leder for regionen Frankrike og Benelux. Marsol vil være basert i Stockholm hvor det nordiske hovedkontoret til Panasonic Heating and Cooling ligger.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår