Ny regionssjef i Systemair

 
Ny regionssjef i SystemairBildet: David Brodawski
David Brodawski er ansatt i Systemair AS, som regionssjef for region Nord. Han tiltrer i stillingen 5. oktober, og overtar da roret etter nåværende regionssjef Øystein Mehli.

David Brodawski er sivilingeniør fra NTNU, med en mastergrad innen produktutvikling og produksjon (tidligere maskinteknikk) og delstudier fra det tekniske universitetet i Krakow. Han kommer fra stillingen som regionsansvarlig Nord i Frico – et helheid datterselskap i Systemair-konsernet.  

- Vi er glade for å få David inn i denne viktige rollen. Hans tekniske kompetanse, konkurranseinstinkt og kjennskap til våre rutiner, verktøy, kundestrukturer og kultur er et godt utgangspunkt for å lede teamet i Trondheim videre til flere suksesser. David overtar roret etter Øystein Mehli, som har vært en nøkkelressurs i Systemair i 35 år. Vi er svært glade for at Øystein blir med oss videre, nå som seniorrådgiver og støttespiller for ny regionssjef, skriver Systemair i en pressemelding.

David Brodawski tiltrer i stillingen 5. oktober, og skal ha arbeidssted på Systemair sitt kontor i Trondheim.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår