Ny slukversjon

 
Ny slukversjonDet flisbærende avløpsdekselet er laget av rustfritt stål.
Nå tilbyr Geberit en flisbærende versjon av den gjennomprøvde slukrennen CleanLine.

Den tidløse designen og det enkle renholdet har gjort Geberit CleanLine slukrenner svært populære blant både byggeiere og sluttbrukere. CleanLine imponerer dessuten med en sofistikert og driftssikker installasjonsprosess, så rørleggere og flisleggere er også svært begeistret over systemet. Nå utvider Geberit sortimentet med en flisbærende versjon.

Det viktigste elementet i CleanLine slukrenner er installasjonssettet med integrert vannlås og fabrikkmontert membranduk. Rørleggeren fester settet til bygningskroppen og kobler det til bygningens avløp. Nå er det også enkelt å oppfylle kundenes ønske om et helfliset dusjgulv og et nesten usynlig avløp, takket være det flisbærende dekselet. Monteringsprosessen er nesten den samme som for den flate slukrennen i rustfritt stål.

Dekselet inneholder en kaminnsats som holder lange hår og lignende unna sluket, og kan fjernes med en håndbevegelse – og så er det lekende lett å rengjøre kammen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår