Ny sykehus-kontrakt til 130 millioner

 
Ny sykehus-kontrakt til 130 millionerIllustrasjonsbilde: Getty Images
Når nytt sykehus skal bygges, trengs det såpass mye rør og rørleggerarbeid at kontrakten er verdt 130 millioner kroner. Så langt er det tildelt kontrakter for 2,5 milliarder.

– Dette er den største rørleggerkontrakten vi har hatt noen gang, og jeg vil tro at det er en av de største i bransjen i årene som har vært og årene som kommer. Det er ikke hver dag det bygges et så stort prosjekt, sier daglig leder Gaute Bergeland i Roxel Tekniske til Stavanger Aftenblad.

– Som byggherre har vi lagt opp til en entreprisestrategi som sikrer at selskaper i Rogaland kan by på kontrakter. Det betyr at vi er ute med vel 80 entrepriser i smått og stort. Det viser seg at lokale tilbydere er konkurransedyktige, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

Roxel Tekniske skal levere rør for 130 millioner kroner, og anslår at kontrakten sikrer mellom 30 og 40 arbeidsplasser inkludert prosjektledelse, håndverkere og lærlinger. På sikt vil det også føre til flere ansatte. Totalt har selskapet 80–90 ansatte ved hovedkontoret i Stavanger. Kontrakten med nye SUS utgjør mer enn en tredjedel av omsetningen til selskapet, som var på 340 millioner i fjor.

Selskapet leverer vanligvis totalteknisk entreprise for elektro, rør, ventilasjon og automasjon og står for både prosjektering og installasjon. Det betyr at selskapet har hatt større kontrakter tidligere. Men da er det snakk om flere fag.

Les hele artikkelen på www.aftenbladet.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår