Nye luksuriøse takdusjer

 
Nye luksuriøse takdusjer
Luksuriøse takdusjer er vinden som aldri før. Nå kommer Gustavsberg med to nye modeller som de hevder skal gi en avslappende og esklusiv spafølelse.

Akkurat som navnene tilsier, har Round et rundt formspråk, mens Square er firkantet. Den 250 mm store takdusjen har en sjenerøs vannstråle, og med hånddusjens tre praktiske stråleinnstillinger kombineres funksjon og velvære. Begge modellene er tilgjengelige i mange ulike dusjsett sammen med et elegant dusjbatteri fra Gustavsberg.

Luksuriøse takdusjer har aldri vært mer populære enn de er i dag, og de får en stadig mer sentral plass på badet.

– Vi ser at stadig flere velger takdusj når de bygger nytt, pusser opp eller fornyer badet. Mange velger også en bred, solid takdusj som med en sjenerøs vannstråle gir en deilig dusjopplevelse ulikt noe annet. En stor, luksuriøs takdusj gir en følelse av å stå under en foss, noe som gir ro og energi», sier Team Leader Product Management hos Gustavsberg, Mattias Hermansson.

Takdusjene fås både som komplette sett med blandebatteri inkludert, eller som separate takdusjer som passer alle blandebatterier med ½” dusjtilkopling på oversiden. De nye takdusjene Round og Square er supertynne og har en størrelse på Ø 250 mm eller 250 × 250 mm, avhengig av modell. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår