Nye selvrensende slukrenner fra Geberit

 
Nye selvrensende slukrenner fra Geberit
Funksjonalitet møter design i de nye slukrennene fra Geberit. CleanLine80 er enkle å montere for rørlegger og enkle å rengjøre for forbruker. I tillegg bidrar de til et stilrent uttrykk på badet.

– Folk vil velge enkle, men gode løsninger for badene sine. CleanLine80 tilbyr enkel rengjøring, er plassbesparende og har et design som forbruker vil være fornøyd med lenge, sier Vibeke Lund Skeide, Key Account Manager i Geberit.

Selvrensende og lekkasjesikker
Med slukrennene i CleanLine80-serien får du et selvrensende system. I motsetning til konvensjonelle slukrenner har de åpen utløpsflate, slik at det ikke kan samle seg smuss eller bakterier. Et S-formet undersluk gjør at vannet kommer i en så høy fart at sluket renser seg selv. Det eneste som trengs for å vedlikeholde rennen er å fjerne hår og skylle hårsilen en gang iblant. Et deksel plassert på midten av slukrennen gjør rengjøringen til en lek. Åpne, fjern hår, skyll og så er alt rent igjen.

– Både designet på slukrennen og måten den renses på gjør dette til fremtidens sluk. Takket være den allerede fabrikkmonterte membranduken, får man også en pålitelig løsning som gjør at man ikke trenger å bekymre seg for lekkasje, sier Odd Skriden, produktsjef for tekniske produkter i Geberit, i en pressemelding.

Fleksibel og enkel montering
CleanLine80 kan enkelt tilpasses dusjens totale lengde. I stedet for å måtte forholde seg til faste mål på 80, 90 eller 100 cm, kan rennen kuttes til ønsket lengde på monteringstidspunktet. På den måten er man ikke låst til ett design, men er fleksibel helt frem til siste avgjørelse. Slukrennene kommer med et komplett montasjesett for enkel montering og forsegling, og kan monteres i midten av dusjområdet eller inntil veggen.

Geberit CleanLine80 er tilgjengelig i rustfritt stål med champagne, svartkrom og overflatevarianter av rustfritt stål.

SE VIDEO

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår