Nye Volkswagen Crafter kåret til Van of the year

 
Nye Volkswagen Crafter kåret til Van of the year
En jury bestående av nyttekjøretøyjournalister fra 24 europeiske land har kåret nye Volkswagen Crafter til årets beste varebil.

Nye Crafter, som er utviklet basert på kundenes ønsker og som byr på en rekke innovasjoner og flere assistentsystemer, har blitt tildelt prisen allerede før bilen har blitt lansert på markedet.

Styreleder for Volkswagen Commercial Vehicles, Dr. Eckhard Scholz, tok imot prisen fra juryformann Jarlath Sweeney under årets IAA-messe i Hannover.

- Etter fjorårets pris til Transporter, er vi veldig glade for å kunne ta imot prisen for Crafter også. Vi er veldig stolte av vår nyeste bil og teamet som har bidratt til å gjøre Crafter til den beste store varebilen på markedet. Vi kommer til å bruke denne prisen for å sikre en suksessfull lansering av bilen, sa han under prisutdelingen.

Crafter ble tildelt 101 poeng under stemmegivningen – noe som var 12 poeng mer enn bilen som kom på andreplass i kåringen. Juryen trakk i sin begrunnelse for Crafters seier frem ting som designet, komforten, sikkerhetsnivået og suverene bruksegenskaper.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår