Nytt familiemedlem i VVP

 
Nytt familiemedlem i VVPBildet: Xylem leverer produkter og komplette løsninger for pumping av vann og avløpsvann, samt skreddersydde applikasjoner for industrien, og har også en bredt utvalg av løsninger for styring og overvåkning av pumpesystemer.
18.09.13: Xylem Water Solutions Norge AS er nå nytt medlem i VA- og VVS produsentene ? VVP.
18.09.13: Xylem Water Solutions Norge AS er nå nytt medlem i VA- og VVS produsentene – VVP.
- Vi har gleden av å ønske  Xylem Water Solutions Norge AS velkommen som nytt medlem i VA- og VVS produsentene – VVP. Xylem er Norges største spesialfirma i pumping, med en lang historie i det norske markedet. Arbeidet starter umiddelbart med å integrere Xylem på VVPs mange arenaer, sier daglig leder i VVP, Bjarne Haugland til VVS aktuelt.

Xylem Water Solutions Norge AS er en del av det verdensomspennende konsernet Xylem Inc., som er et ledende globalt selskap innen vannteknologi. Varemerkene Flygt, Lowara, Vogel og Godwin er godt anerkjente i markedet.

Xylem leverer produkter og komplette løsninger for pumping av vann og avløpsvann, samt skreddersydde applikasjoner for industrien, og har også en bredt utvalg av løsninger for styring og overvåkning av pumpesystemer.

Selskapets historie i Norge startet i 1966 under navnet Flygt Pumper AS. I dag har bedriften cirka 125 ansatte i Norge, og et landsdekkende filialnett, med salgs- og serviceavdeling på ni steder i Norge.
Kunder er stat/kommuner, industri, fiskeoppdrett, VVS, entreprenører og landbruk.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår