Nytt styremedlem i Ingeborg-nettverket

 
Nytt styremedlem i Ingeborg-nettverketBildet: Anne Sødem
Anne Sødem tiltrer som ansvarlig for økonomi i Ingeborg-nettverket.

- Økonomistyring ble brått en mer utfordrende oppgave nå som vi opplever at flere og flere har lyst til å bli partner med oss i Ingeborg. Derfor har vi gleden av å meddele av Anne Sødem tiltrer som ansvarlig for økonomi i Ingeborg-nettverket, sier Eli Heyerdahl Eide, leder i Ingeborg-Nettverket, i en pressemelding.

– Vi er virkelig glade for å kunne ønske Anne Sødem velkommen som styremedlem. At Anne i tillegg har mange års erfaring som leder i en bedrift med stort fokus på kjønnsbalanse tilfører oss også kompetanse og erfaring, det får vi aldri nok av. Aktiviteten i Ingeborg-nettverket har økt, og nye dører åpner seg stadig, det er en hygienefaktor for oss å ha kontroll på alt som har med penger å gjøre, sier Heyerdahl Eide.

- Annes Sødems arbeidsgiver, og Ingeborg-nettverkets gullpartner, Caverion AS, stiller opp med ressurser for å bidra til at økonomistyringen i nettverket blir godt ivaretatt. Vi er virkelig heldige som har fått Anne med på laget, mener Heyerdahl Eide.

Anne Sødem har vært HR Direktør i Caverion siden januar 2018. Hun kom fra HR-direktørstillingen i Sweco der hun var i nesten 17 år. Caverion har p.t cirka 2500 ansatte, fordelt på cirka 50 lokasjoner i Norge. Det er om lag 9 prosent kvinner i Caverion i dag. Anne Sødem har takket ja til å ta et verv som styremedlem i Ingeborg-nettverket.

– Det er spennende å bli kjent med Anne, og det skader jo selvfølgelig heller ikke at hun har mange års erfaring fra en annen del av bransjen, der hun har vist at endring og bedre kjønnsbalanse er mulig. Tenk for en ressurs hun er for oss når vi skal finne vår vei videre, sier Heyerdahl Eide.

– Jeg trives med å se resultater av godt arbeid, og ser at fundamentet for Ingeborg-nettverket er godt lagt. Det er over 600 medlemmer i dag, og aktiviteten i nettverket er høy. Ingeborg-nettverket er ikke bare viktig for kvinnelige rørleggere, men for hele bransjen med muligheten til å rekruttere nye håndverkere, noe som også er viktig for Norge fremover, sier Sødem.

- Vi ønsker oss forbilder og rollemodeller, og dette nettverket, og måten det er drevet på, håper jeg blir et forbilde for andre som ønsker å samle krefter og få til et felles løft innenfor områder det er viktig å satse på. Samtidig blir det å fremme kvinner i rørbransjen og den kompetansen de besitter, viktig for å få tydelige rollemodeller som trekker flere kvinner til bransjen, sier Sødem avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår