Offer for tvilsomme aktører

 
Offer for tvilsomme aktørerBildet: Rørlegger Per Egil Horghagen har lite til overs for å måtte stille i retten for å renvaske seg mot snusk, etter at firmaet ble innblandet i tvilsomme affærer i Trondheim. Foto: Bjørn Lønnum Andreassen
Rørlegger K. Horghagen AS ble ført opp som godkjent leverandør av rørarbeid. Men da gulvet til den eldre damen i etasjen over begynte å svaie, skjønte flere at de var på gyngende grunn.

Av Bjørn Lønnum Andreassen

Daglig leder Per Egil Horghagen ante fred og ingen fare og sendte faktura for påkobling og noen andre enkle rørarbeider. Han hadde sett flere løsninger som ikke var fagmessig utført i kjelleren i tomannsboligen i Trondheim, som skulle bygges om til leilighet. Eieren av første etasje hadde engasjert et firma fra Drammen, som snart skulle vise seg å ha ikke bare rent mel i posen.

«Fotobevis»
Problemet var at Horghagens firmabil var blitt fotografert på utsiden av huset. Mange feil og setningsskader hadde skapt problemer i leiligheten i andre etasje tomannsboligen i Trondheim, og eierne bestemte seg for å gå rettens vei for å få reparert skadene byggearbeidet i kjelleren hadde medført.
– Også min faktura var brukt som «bevis» på hvem som hadde gjort tvilsomt rørarbeid, sier en oppgitt Horghagen til VVS aktuelt.

Les hele denne nedslående reportasjen i VVS aktuelt nr. 2, som straks går i trykken.

Ikke abonnent på Norges største VVS-fagblad? Kontakt oss gjerne for et uforpliktende prøveabonnement!

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår