Ønsker fornyelse i RIN-faggruppene

 
Ønsker fornyelse i RIN-faggruppeneBildet: Styreleder i RIN, Reidar Kveine (t.v) og leder for stikkledningsgruppa Peer-Christian Nordby, håper flere RIN-medlemmer vil engasjere seg i faggruppene. Stikkledningsgruppa har det største behovet, der Nordby føler seg ensom. Foto: Odd Borgestrand
Det er et sterkt ønske og behov for flere medlemmer i de ulike faggruppene i Rørinspeksjon Norge. Jenter er mer enn velkommen.

Spesielt gjelder det faggruppa stikkledninger, der Peer-Christian Nordby fra Olimb er en ensom leder.

- Dersom vi skal få til et sterkt faglig miljø rundt stikkledningsproblematikken bør vi være tre-fire medlemmer i denne gruppa. Vi oppfordrer derfor RIN-medlemmer med interesse for arbeidet med stikkledninger til å ta kontakt, sier Nordby i en pressemelding.

Medlemmer i de ulike faggruppene blir ikke valgt for en bestemt periode. I praksis er det slik at lederne i de ulike faggruppene gjerne knytter til seg personer fra ulike fagmiljøer, som så blir godkjent av styret.
- Selvsagt er det en fordel at personer som deltar i de ulike faggruppene blir med noen år, for å sikre kontinuitet i arbeidet, samtidig som vi ser at det er behov for fornyelse, sier Nordby videre.

Styreleder i Rørinspeksjon Norge, Reidar Kveine, støtter Nordby i synet på utvidelse og fornyelse av arbeidet i de ulike faggruppene. Som leder i RIN har han anledning til å delta i samtlige faggrupper, og han mener det er helt avgjørende for RIN å ha engasjerte medlemmer i de ulike gruppene.

Kveine oppfordrer derfor medlemmer i RIN å ta direkte kontakt med de ulike gruppelederne for å «melde seg til tjeneste», og han håper flere jenter kan tenke seg å gå inn i faggruppene.
- Her er det stor mangel på jenter, og jeg håper virkelig noen av våre dyktige, kvinnelige medlemmer kan tenke seg å bli med i faggruppene. Det ligger absolutt en videreutdanning i å være med her, sier Kveine.

Vidar Tiedemann Aase er leder for rørinspeksjon. Trond Alm har lederansvar for spyling, og Peer-Christian Nordby er leder for stikkledningsgruppa. Trond Havnnes er gruppeleder for desinfisering og tetthetsprøving, mens Kenneth Skullerud har lederansvaret for lekkasjekontroll og trasésøk.

- I tillegg til disse gruppene vil det trolig også bli etablert en egen gruppe som skal håndtere tredjepartskontroll. Etablering av en ny gruppe må imidlertid godkjennes av årsmøtet i RIN, og derfor er det inntil videre et arbeidsutvalg under ledelse av Morten Trevland som jobber med dette feltet, opplyser Kveine.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår