Oras leverer rørkontrakten til The Hub

 
Oras leverer rørkontrakten til The HubIllustrasjon ved Lund + Slaatto Arkitekter
Betonmast Oslo AS valgte Oras som sin leverandør til dette prestisjeprosjektet.

Clarion Hotel Royal Christiania gjenåpner som «The Hub» i 2019, og blir med sine 810 rom og mer enn 3000 m2 konferansedel Norges desidert største hotell. Hotellet ligger midt i Oslo like ved Oslo Sentralbanestasjon, og har vært et landemerke i byen siden Vinter-OL i 1952. I følge eier Petter Stordalen skal de 810 rommene bli fylt med det «kuleste som har vært gjort innen design og teknologi.»

- For oss er dette prosjektet av betydelig størrelse og ikke minst spennende, sier direktør for distrikt Oslo, Akershus og Buskerud, Knut Sigvartsen i Oras. Vi har lang erfaring fra leveranser av store prosjekter, og kan nå bruke prosjektlederen fra prosjektet på Gardermoen til dette nye prosjektet.

- Jeg har i mange år jobbet med slike store prosjekter, og trives med det. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen, sier prosjektleder Erik Langseth.

- At bygget ligger sentralt midt i Oslo, er selvsagt fordelaktig for hotellet. For prosjektet er det derimot en utfordring med tanke på logistikk. Oras har heldigvis også erfaring med slike byggeplasser, og godt støttet av vår LEAN-prosess løser vi dette elegant, avslutter Erik Langseth.

- Vi valgte Oras på denne entreprisen etter en grundig helhetlig vurdering hvor pris, gjennomføringsevne og ikke minst lysten til å være med på noe gøy var viktig, sier Guy Engvik som er prosjekteringssjef for The Hub hos Betonmast Oslo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår