Oslo blir Oras-base

 
Oslo blir Oras-baseBildet: Administrerende direktør i Oras Armatur AS, Thomas Hanche-Olsen.
Oras Armatur AS samlokaliserer sine avdelinger i Norge
Styret i Oras Armatur AS har besluttet å samlokalisere sine to avdelinger i Norge til selskapets kontor i Oslo. Dette innebærer at alle funksjoner i selskapet samles under ett tak og at de ansatte i avdelingen i Leksvik har fått tilbud om bli med på denne flyttingen. 

- Markedet vi opererer i er i stadig endring og Oras må også være i forkant av denne utviklingen. En av endringene vi står overfor er konsolideringer blant våre kunder, mer sentralisering og større krav til effektivitet. Vi kan oppnå enda større synergier ved å ha alle funksjoner samlet under ett tak. Ved å velge kontoret i Oslo vil vi også komme enda tettere på våre kunder, sier administrerende direktør i Oras Armatur AS, Thomas Hanche-Olsen.

- Oslo-kontoret har i de seneste år vært arenaen for mange kundeaktiviteter. Her har vi et
 komplett showrom som har blitt mye benyttet av våre kunder. I fjor høst kjøpte Oras opp den tyske armaturprodusenten Hansa og vi har planer om å forsterke vår tilstedeværelse på markedet med denne merkevaren i tillegg til Oras. Det gjør vi også ved å samle våre krefter rundt èn lokasjon i Norge, fortsetter Hanche-Olsen.

Oras Armatur AS har i dag 22 ansatte fordelt rundt om i Norge hvorav 10 har sitt daglige
virke i Leksvik samt et nytt salgskontor og utstillingslokale i Oslo i samarbeid med
Porsgrund Bad.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår