Oso Hotwater satser maritimt

 
Oso Hotwater satser maritimtBildet: Oso Hotwater AS deltar under Nor-Shipping på Lillestrøm. 1000 utstillere er på plass under messa som varer fram til fredag.
VVS-aktøren Oso Hotwater viser seg for første gang fram under den store Nor-Shipping konferansen. Det er ventet 30.000 deltakere på årets store Nor-Shipping konferanse på Lillestrøm.

Av Odd Borgestrand

Statsminister Erna Solberg åpnet konferansen i formiddag. En rekke internasjonale nøkkelpersoner står på talerlisten. Messeområdet omfatter 1000 utstillere fra store deler av verden. 20 land har egne paviljonger. Alle hallene og uteområdene på Norges Varemesse på Lillestrøm er fullbooket.

Oso Hotwater AS deltar her, og selskapet har også et tett samarbeid med Moss Hydro i Drammen, som blant annet leverer sjøvannsfiltre til ballasttanker i skip. Dette selskapet deler stand med Oso Hotwater på Lillestrøm.

- Det har nok vært en skjult hemmelighet at vi er landets største aktør på marine beredere. Vi har i flere år eksportert denne type beredere til den norske verftsindustrien, men også til internasjonale verft gjennom grossister i Tyskland, Tyrkia og Singapore. Vi burde kanskje vært langt mer framoverlent i dette markedet når vi til og med har Bill Gates på vår skryteliste, sier Ola Semb litt spøkefullt.

Patrick Skeie, Key Account Manager for internasjonale kunder, mener det er gode muligheter for  vekst internasjonalt, og under Nor-Shipping vil det bli gode muligheter for direkte kontakt med representanter for store internasjonale verft, grossister og agenter.
- Marine beredere leveres i dag i størrelse fra 100 til 3.000 liter, men her er vi fleksible og produserer det kundene etterspør, sier Skeie til VVS aktuelt.

På sikt skal alt innen marine og industrielle produkter produseres ved den svenske fabrikken, som ligger i Åmål. Den norske fabrikken i Hokksund skal i hovedsak konsentrere seg om husholdningsmarkedet. OSO Manufacturing AB i Åmål, Sverige spesialiserer seg på tilpassede maskineringstjenester. Her utføres alt fra kompleks bearbeiding av avanserte prototyper til store produksjonsruter av kundespesifikke komponenter.

Selskapet gjennomfører i dag det Skeie karakteriserer som avansert maskinering i tøffe materialegenskaper, inkludert Duplex og Super Duplex for offshoreindustrien.
OSO Manufacturing tilbyr også omfattende formings- og sveisetjenester for både rustfritt stål, mildt stål og aluminium, og Skeie håper deltakelsen på Nor-Shipping på sikt vil gi positive resultater for selskapet.

"Nor-Shipping markedsfører seg som en messe der nyskapende norske og internasjonale selskaper presenterer innovasjonene som gir konkurransefortrinn for sine kunder - kjører ny effektivitet, forbedrer prosesser og forbedrer ytelsen. Dette er stedet der maritime, tech, finans og bredere forretningssegmenter krysser veier for å lære av hverandre, skape partnerskap og få tilgang til ny økonomisk verdiskaping", heter det i presseomtalen.

Nor-Shipping har et utstillingsområde på 21.000 kvadratmeter. Det er her delegater og besøkende kan oppleve de produktene, tjenestene og selskapene som vil bidra til utvikling innen havindustrien.
Oso Hotwater har sin stand i Hall D, 01-39.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår