Øyvar søker VA-rådgivere

 
Øyvar søker VA-rådgivereIllustrasjonsbilde: Odd Borgestrand
AKTUELLE PROSJEKTER: Øygarden kommune, ved Øyvar AS, utlyser konkurranse om rammeavtale på VA-rådgivning.

Av Bjørn Laberg

Øyvar AS er et vann, avløps og renovasjonsselskap eid 100 % av Øygarden kommune i Vestland fylke. Øyvar AS eier og drifter all offentlig infrastruktur knytte til vann, avløp og renovasjon i kommunen.

Anskaffelsen gjelder rammeavtale for rådgivnings- og prosjekteringstjenester for vannforsynings- og avløpsanlegg for Øyvar, blant annet utredninger og utarbeidelse av forprosjekter.

Litt fra konkurransegrunnlaget:

• Øyvar planlegger å inngå parallelle rammeavtaler med to leverandører. Leverandøren som innstilles som nr. 1 i konkurransen vil ha førsteprioritet under rammeavtalen, slik at leverandør som innstilles som nr. 2 vil tildeles oppdrag dersom leverandør nr. 1 ikke har kapasitet etc.

• Rammeavtalen skal brukes til rådgivnings- og prosjekteringstjenester for vannforsynings- og avløpsanlegg for Øyvar AS. Øyvar eier og drifter all offentlig infrastruktur knytte til vann, avløp og renovasjon i Øygarden kommune, og har i denne forbindelse ansvar for forvaltning, utbygging og drift av vann- og avløpsanleggene, samt virksomhet knyttet til disse anleggene.

• I konkrete tilfeller vil Øyvar tildele avrop gjennom minikonkurranser, dersom Øyvar anser dette som hensiktsmessig for det aktuelle oppdraget. Rammeavtalen skal vare i 2 år fra kontraktsinngåelse, med opsjon på forlengelse av avtalen i 1+1 år (totalt 4 år med opsjonsår).

Tilbudsfrist: 26. oktober

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

Last også ned vår rapport: Trendrapport 2020 - Analyse av byggebransjen basert på de ferskeste tallene.

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår