Samordner aktiviteten i Trøndelag

 
Samordner aktiviteten i TrøndelagBildet: Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge AS (t.v.) og Petter Storhaug, regionsdirektør i Bravida
Den operasjonelle driften av Oras Trøndelag samordnes nå med Bravida Midt-Norge. Petter Storhaug, regionsdirektør i Bravida, vil heretter også lede Oras sin virksomhet i Trøndelag.

Overtagelsen innebærer ingen endringer i den legale strukturen. Oras er fortsatt et eget selskap, men den samlede virksomheten i Trondheim vil heretter operativt være underlagt en og samme leder.

– Ved inngangen til året ble de fleste distrikter og avdelinger i Oras operasjonelt samordnet med de geografiske regionene i Bravida. Fra samme tidspunkt ble også alle sentrale funksjoner i selskapene operasjonelt samordnet. Selv om det er to legale selskaper er det nå felles ledelse rundt om i landet. Oras Trøndelag har vært en egen region frem til nå, men nå gjør vi den samme samordningen i denne delen av landet. Vi ser at denne samordningen – sammen med felles systemer og samlokalisering – har gitt oss synergier og et forbedret tjenestetilbud til våre kunder i resten av landet, noe vi også forventer i Trøndelag, sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge AS i en pressemelding.

Bravida og Oras i Trondheim opplever sterk og økende etterspørsel etter sine tjenester, spesielt innen VVS og tverrfaglige leveranser.

– Etter kjøpet av Oras i mai 2017 har vi en samlet omsetning på ca. 700 MNOK i Trøndelag, hvorav ca. 300 MNOK er innen VVS-faget. Med omtrent 500 ansatte har vi en veldig sterk posisjon innen alle de tekniske installasjonsfagene, og vi ser en økende interesse fra gamle og nye kunder. Blant prosjekter vi har fått kan nevnes Lysgården, et bygg for Kjeldsberg Eiendom, der vi leverer alle de tekniske fag, samt Nærbyen og Lilleby Triangel. Vår ordrereserve er rekordhøy, og våre fremtidsutsikter er gode, sier Petter Storhaug.

I begynnelsen av mai flyttet de ansatte i Oras Trøndelag inn i samme lokaler som virksomheten til Bravida i Trondheim. Samlokaliseringen, sammen med felles ledelse i regionen, vil bidra til å knytte fagmiljøene enda tettere sammen og styrke tilbudet til kundene.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår