Solar Norge satser igjen

 
Solar Norge satser igjenIllustrasjonsbilde
Solar Norge prøvde i 2011 å ta steget inn i VVS markedet i Norge, men etter 6 måneder la de satsingen på hylla. Nå, 5 år senere, prøver de på nytt og åpner nettbutikk.

– Solar VVS selger hele forpakninger rett fra vår nettbutikk med 3-6 dagers leveringstid. Med oss på laget har vi sentrale VVS leverandører som leverer kjente merkevarer, skriver Ove Randow, Prosjektleder VVS, i en pressemelding

– Solar Norge er et sourcing- og serviceselskap med lang erfaring og fartstid i elektromarkedet. Vi går inn i et nytt marked og ønsker at du kan se fordelen av et VVS samarbeid med oss. Vi har avtale med alle ledende leverandører i VVS bransjen. Vi leverer avløpssystem fra Wavin, tappevannsystem fra Uponor, varmepumper fra Bosch, rør i vegg, interiør for å nevne noe.

– Hos oss kjøper du hele forpakninger – ingen bonus – din gevinst - bare netto. Varene bestilles i vår nettbutikk med leveringstid innen 3-6 dager. Ønsker du å bli kunde hos oss går du inn på solarvvs.no og registrerer deg. Du får tilsendt pålogging til både vår VVS butikk og vår Webshop for elektromateriell – alt på ett sted. Finner du ikke det du leter etter i vår nettbutikk leverer vi på forespørsel alle produkter som kan gi et komplett VVS anlegg, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår