Statsbygg vil nå studentene

 
Statsbygg vil nå studentene
Statsbygg tar i bruk sosiale medier med et mål om å nå studenter og nyutdannede.

Som et ledd i denne satsingen lanserer Statsbygg nå en ny facebookprofil for studenter og nyutdannete. Den nye facebooksiden har fått navnet Statsbygg Karriere.

– Vi ønsker å nå ut mer målrettet til studenter og aktuelle jobbsøkere. Da er sosiale medier en viktig kanal og derfor lanserer vi nå facebookprofilen Statsbygg Karriere, sier HR-sjef i Statsbygg, Jan Ombudstvedt.

Statsbygg Karriere er en ny satsing rettet mot studenter og fremtidige arbeidstakere. På den nye facebooksiden vil studenter og andre interesserte finne informasjon om Summer Internship, søknadsfrister for ledige stillinger, karrieredager og hvordan det er å jobbe som nyutdannet i Statsbygg. 

– Vi har generelt mange søkere til ledige stillinger hos oss. Likevel ser vi at innen spesielle kategorier og fagfelt kan det være utfordrende å rekruttere nyutdannete. Vi håper på denne måten å treffe denne gruppen bedre, sier Ombudstevdt.

– Statsbygg er statens byggherre, og i vår virksomhet har vi et bredt og variert fagmiljø. Vi har mange spennende byggeprosjekt - vi skal blant annet bygge nytt nasjonalmuseum og nytt regjeringskvartal! I tillegg drifter og forvalter Statsbygg 2350 bygninger på vegne av staten.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 
  • Test

    test

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår