Synliggjør mangel på læreplasser

 
Synliggjør mangel på læreplasserKuldelærere på stand, fra venstre: Thomas Nilsson, Dan Åge Stillerud, Gunnar Hansen, Vegard Veel og Thomas Bergersen
VKEs læreplassjeger Thomas Bergersen og kuldelærerne stilte på NKF kjølemøte i Stavanger for å synliggjøre mangelen på læreplasser for kulde- og varmepumpebransjen.

Mange kulde- og varmepumpebedrifter er bevisste på sitt samfunnsansvar ved at de tar inn og lærer opp ungdommer slik at de kan ta et fagbrev i kuldefaget. VKE mener at flere bedrifter kan påta seg oppgaven med å være lærebedrift, og støttet i den forbindelse kuldelærernes forening FOK når de ville stå på stand under NKF kjølemøte i Stavanger.

Kuldelærer Otto Alvestad organiserte det hele.

– Vi kuldelærere jobber for at din bedrift skal få best mulig rekruttering av ny og viktig arbeidskraft. Hjelp ungdommene, ta samfunnsansvar og ansett en lærling i Kulde- og varmepumpefaget du også, sier han.

Kilde: VKE

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår